Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Hogeweyselaan 181*

1382JL Weesp

€ 110.000,- p/j
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 1132 m2
Aangeboden sinds 4 mei 2021

OmschrijvingVrijstaand bedrijfsgebouw bestaande uit ca. 1.132 m² bedrijfsruimte met ca.

300 m² kantoorruimte (verdeeld over de begane grond en verdieping) beschikbaar op uitstekende A locatie van industrieterrein Noord aan de Hogeweyselaan 181. Dit object is gelegen op een perceel eigen grond van 2.532 m².In 2018 is in een referendum besloten een fusie aan te gaan met de Gemeente Amsterdam. De ambtelijke fusie heeft inmiddels plaatsgevonden waarna nu de bestuurlijke fusie voor 2022 wordt voorbereid.LIGGING:Het object is gelegen aan de op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en in Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Truvion, Moorman Karton en dergelijke gevestigd.Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort.De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de Provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9).INDELING:Begane grond: entree, hal voorzien van trap naar verdieping en entree naar keuken voorzien van diverse apparatuur, twee toiletten voorzien van wastafels en entree naar kantoorruimte onderverdeeld in vier aparte ruimtes.

Verder is vanuit deze kantoorruimte de eerste bedrijfshal te bereiken.

Vanuit de bedrijfshal zijn er twee kleedkamers, een technische ruimte en diverse werkruimtes. De eerste en tweede bedrijfshal zijn beiden voorzien van een nieuwe elektrisch bedienbare overheaddeur (incl.

afstandsbediening).

De achterste bedrijfshal is buitenom bereikbaar en voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (incl. Afstandsbediening)inclusief loopdeur. Indien gewenst is er op eenvoudige wijze een doorgang te maken.Tevens zijn alle drie de hallen voorzien van krachtstroompunten.Eerste verdieping: hal voorzien van twee toiletten met wastafels, wasruimte, entree naar technische ruimtes en een nieuwe keuken voorzien van diverse apparatuur, verder is deze verdieping onderverdeeld in 5 aparte kantoorkamers waarvan één voorzien van kitchenette en verder bevindt zich hier een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.BESTEMMING:Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, Grootschalige Detailhandel is hier toegestaan.AANVANGSHUURPRIJS:De huurprijs bedraagt € 110.000,-- per jaar. Over de huurprijs zal geen btw in rekening worden gebracht.HUURTERMIJN:De huurtermijn bedraagt 5 jaar + 5 optiejaren en met een opzegtermijn van 12 maanden. Andere periode in overleg.HUURBETALING:Per maand, bij vooruitbetaling.HUURPRIJSAANPASSING:Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, echter met een minimale verhoging van 3% per jaar.ENERGIELEVERING:De huurder dient de meters betreffende de levering van gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare energiebedrijven.AANVAARDING:Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden. Aanvaarding kan op korte termijn.WAARBORG:Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborg verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.GUNNING:De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.OPPERVLAKTES:Begane grond bedrijfsruimte: 1.131,6 m² VVO;

Begane grond kantoorruimte: 152,5 VVO;

Verdieping: 148,2 m² VVO.Oppervlakten zijn gemeten conform NEN 2580 en gebaseerd op de huidige situatie.PARKEREN:Voldoende mogelijkheden op eigen terrein.VOORZIENINGEN:Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren onder andere bij de

kantoren:

- systeemplafonds met inbouw led lichtarmaturen;

- toiletgroepen; keukens;

- centrale verwarming middels radiatoren;

- huidige indeling.Tot de standaard voorzieningen van het gebouw behoren onder andere bij de

bedrijfsruimte:

- elektra gezekerd tot 165 Amp.;

- gasheaters;

- vier elektrisch bedienbare overheaddeuren (met afstandsbediening);

- vrije hoogte 5,00 m;

- vloerbelasting 2.000 kg/m²;

- buitenterrein met zeer ruim entree waardoor lossen / laden van containers geen enkel probleem vormt.WIJZE VAN OPLEVERING:In de huidige staat.BESCHIKBAAR:In overleg.LET OP:Huren met optie tot koop is bespreekbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 110.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
2.532 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein
Kantoorruimte
Oppervlakte
301 m²
Aantal verdiepingen
1
Bedrijfshal
Oppervlakte
1.132 m²
In units vanaf
1132 m²
Vrije hoogte
500 m
Vloerbelasting
2000 kg
Voorzieningen
lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Locatie