Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Damstraat 1

4401AA Yerseke

€ 215.000,- k.k.
Soort bedrijfspand Horeca
Oppervlakte 146 m2
Aangeboden sinds 5 augustus 2022

Omschrijving

Een unieke kans op de woningmarkt in Yerseke! Wij mogen namelijk een pand aanbieden aan de Damstraat 1 in Yerseke. Het betreft een horecagelegenheid met de mogelijkheid om op de eerste verdieping te wonen.
Momenteel rust er een ''horeca'' bestemming op het object, maar de Gemeente Reimerswaal is bereid om mee te denken aan het omzetten van een bestemmingswijziging naar ''wonen''. Hierdoor zijn er heel veel mogelijkheden met het object. Wij laten u graag het geheel zien, om de mogelijkheden te bespreken.

Het object is gelegen nabij de haven en het levendige centrum van Yerseke. Bij de dijk vindt u de Oesterputten van Yerseke. Via de trap loopt u zo de kade op en geniet u van de bedrijvigheid in de putten of kunt u even een hapje eten bij één van de vele restaurants.

Kenmerken:
- Horeca bestemming
- Mogelijkheden om de bestemming om te zetten naar ‘’Wonen’’
- Nabij de haven van Yerseke
- Momenteel is er woonruimte op de eerste verdieping
- Beschutte achtertuin
- Mogelijkheden voor een riante woning

INDELING
Op de begane grond is momenteel een horecagelegenheid gesitueerd. De begane grond is ingedeeld met een diepe entree, restaurant, twee toiletten, balie, keuken en opslag. Via de opslag heeft u toegang tot de achtertuin en de eerste verdieping. Vanuit de ruimte met de balie is er een loopdeur naar de zijkant van het perceel.

De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, slaapkamer en toegangsdeur tot het dakterras. Via het dakterras heeft u toegang tot de tweede woongelegenheid, gesitueerd aan de voorzijde.

Deze ruimte heeft een aparte toegangsdeur aan de zijkant van het pand. Dit bereikt u door middel van een trap naar de begane grond.
Deze ruimte is ingedeeld met twee tot drie slaapkamers, badkamer en een overloop.

ALGEMEEN
De begane grond heeft een oppervlakte van circa 97 m2.
De eerste verdieping aan de achterzijde heeft een oppervlakte van circa 16 m2.
De eerste verdieping, gesitueerd aan de voorzijde, heeft een oppervlakte van circa 34 m2.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 215.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
5 augustus 2022
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
234 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
horeca
Horeca
Oppervlakte
146 m²
Verkoopvloeroppervlakte
0 m²

Locatie

Plattegronden