Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Marijkelaan 94

4401GK Yerseke

€ 2.000,- p/m
Soort bedrijfspand Winkelruimte
Oppervlakte 240 m2
Aangeboden sinds 23 september 2022

Omschrijving

Aan de Marijkelaan in Yerseke mag Neeskens Makelaars dit bedrijfsobject te huur aanbieden. Het geheel is gelegen op een mooie zichtlocatie en betreft in totaal 240 m2. Alles is gelegen op de begane grond.

Het is bespreekbaar om een gedeelte van het totaal te huren.

Kenmerken:
- Showroom
- Kantoor
- Pantry
- Toilet
- Loods

Parkeren:
Op eigen terrein. Aan de voorzijde zijn er meerdere parkeerplaatsen aanwezig.

Bereikbaarheid:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants. Het geheel is gelegen op een drukke weg in het dorp Yerseke, wat het tot een mooie zichtlocatie maakt. Op korte afstand bent u op de provinciale weg richting de A58. Binnen vijf minuten draait u de snelweg op richting Vlissingen of Bergen op Zoom.

Bestemming:
De bestemming betreft: bedrijf. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen we u door naar de website ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze makelaars.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 2.000,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 september 2022
Aanvaarding
per datum
Bemiddelingskosten
Geen
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
winkelruimte
Winkelruimte
Oppervlakte
240 m²
In units vanaf
0 m²
Verkoopvloeroppervlakte
240 m²
Aantal verdiepingen
1
Front breedte
3012 m
Welstandsklasse
A1

Locatie

Plattegronden