Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

Tweespan 17

3897AG Zeewolde

€ 3.300,- p/m
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 523 m2
Aangeboden sinds 13 maart 2023

Omschrijving

Heb jij meer ruimte nodig voor je onderneming en heb je behoefte aan een representatief pand waar je echt kunt opvallen met je bedrijf?
Deze helft van een dubbel bedrijfspand van 523 m² VVO biedt veel voordelen. Van binnen is er veel effectieve ruimte in de grote hal en de kantoren. Ook om het pand heen, aan de voor-, zij- en achterkant beschik je hier over je eigen buitenterrein en 9 parkeerplaatsen. Het pand staat op een kavel van 862 m² op een opvallende locatie. Ben jij er klaar voor? Tijd voor je volgende zet!

Indeling
Begane grond:
Je hebt hier niet te maken met een VvE. Je kunt hier helemaal je eigen ding doen. Hier heb je alle ruimte om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Op de begane grond is een ruime hal van ca. 343 m² en ca. 8,5 meter hoog. Een ideale hal voor bijvoorbeeld een werkplaats of opslag, toegankelijk middels 2 roldeuren. Door de flinke hoogte kan je lekker stapelen om optimaal gebruik te kunnen maken van deze bedrijfshal. De prachtige glazen entree met een vide zorgen ervoor dat je klanten een goede 1e indruk zullen krijgen. Via de entree is er toegang tot het toilet en naar het kantoor en de hal. Het kantoor heeft een oppervlak van ca. 54 m² en beschikt over veel lichtinval voor een optimaal werkklimaat.

Eerste verdieping
1e Verdieping:
Op deze etage is een kantoorruimte van 126 m². Via twee zijden komt hier licht naar binnen en door de mooie locatie van dit bedrijfspand heb je vanuit dit kantoor een mooi uitzicht over de toegangswegen van het Horsterparc. Je zou hier met gemak meerdere kantoorruimten van kunnen maken. Deze verdieping heeft een hoogte van circa 3,5 m.


Bijzonderheden
Locatie:
Kom ook ondernemen in Zeewolde. Zeewolde heeft zoveel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27, A1 en de A28, waar je nog genoeg de ruimte hebt om door te groeien met je onderneming. Dit unieke bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein Horsterparc. Het bedrijventerrein Horsterparc is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling.

Kenmerken:
- Begane grond VVO ca. 397 m²
- Verdieping VVO ca. 126 m²
- Totale vloeroppervlakte VVO ca. 523 m²
- Perceel ca. 862 m²
- Aantal parkeerplaatsen: 9
- Oplevering: 1 mei 2023
- Huurprijs € 3.300,- excl. BTW. per maand
- Borgsom: € 6.600,-
- Huurperiode 3 jaar
- Gunning door eigenaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 3.300,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
13 maart 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 0.00 p/m
Waarborgsom
€ 6,600.00
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
862 m²
Oppervlakte
523 m²
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Bouwperiode
2011-
In aanbouw
Ja
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
bedrijventerrein
Kantoorruimte
Oppervlakte
126 m²
Aantal verdiepingen
2
Bedrijfshal
Oppervlakte
397 m²
In units vanaf
397 m²
Vrije hoogte
8 m
Vloerbelasting
2000 kg
Voorzieningen
overheaddeuren

Locatie