Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

De Factorij 45A

1689AK Zwaag

€ 1.563,- p/m
Soort bedrijfspand Kantoorruimte
Oppervlakte 538 m2
Aangeboden sinds 23 november 2021

Omschrijving

Deze prachtige showroom/bedrijfsruimte komt voor huur beschikbaar.

Door de kenmerkende serrevormige entree onderscheidt het zich als een ware eyecatcher ten opzichte van andere bedrijfsruimten. Zowel de serrevormige entree als deze showroom baadt in het daglicht, hetgeen ideaal is voor presentatie van uw producten. Het totale oppervlak van de showroom/bedrijfsruimte bedraagt circa 288 m2 en beschikt mede over een keuken/pantry, en een toilettengroep. De entree wordt gedeeld met de bovengelegen kantoorruimten.
De servicevoorzieningen zijn comfortabel zoals aansluiting op glasvezel, inbraakalarm, voldoende parkeerplaatsen, dubbele dames- en herentoilet, zonwerende beglazing.

Bijzonder is dat Indien gewenst de mogelijkheid bestaat op het uiterste puntje van dit perceel circa 150 m2 buitenterrein te huren, deze lokatie is dan zichtbaar vanaf de drukke Oostergouw ter hoogte van op- en afrit naar de Westfrisiaweg.

De naast de showroom gelegen bedrijfshal, met een oppervlak van circa 250 m2. komt te zijner tijd ook voor huur beschikbaar.

In totaal komt er dus circa 338 m2 bedrijfsruimte en circa 150 m2 buitenterrein beschikbaar, ideaal als u voortgaande groei voorziet of bedrijvigheid wil samenvoegen.

Deze gezamenlijke bedrijfsruimten maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw “De Adjutorij”. Dit gebouw is ooit gerealiseerd als initiatief om startups maar ook doorstarters te faciliteren in goede bedrijfsruimten. Menig ondernemer heeft hier inmiddels zijn eerste schrede gezet op het ondernemers pad.
Inmiddels is het ideale bedrijfshuisvesting voor zowel starters als gevestigde ondernemingen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 1.563,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 november 2021
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Servicekosten
€ 342.00 p/m
Waarborgsom
€ 4,687.50
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
1.690 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Hoofdfunctie
kantoorruimte
Kantoorruimte
Oppervlakte
538 m²
Aantal verdiepingen
1

Locatie

Plattegronden