beschikbaar

Krijterslaan 13

1689EK Zwaag

€ 760.000,- k.k.
Soort bedrijfspand Bedrijfsruimte
Oppervlakte 645 m2
Aangeboden sinds 16 april 2024

Omschrijving

Dit perceel heeft twee huisnummers verwijzend naar de percelen waar zich enerzijds een comfortabel herenhuis bevindt en anderzijds een vrijstaand bedrijfsgebouw. Ieder met bijhorende bestemming; ‘wonen’ en ‘bedrijven categorie t/m 2. En voorzien van ruime parkeergelegenheid. Kom er maar eens om, als je een dergelijke combinatie zoekt midden in het dorp. De huidige bewoners en bedrijfs-exploitant overwegen zowel privé als zakelijk een verhuizing, waardoor deze woon/werk combinatie beschikbaar komt.
DE BEDRIJFSRUIMTE is in 1998 vergroot met de nu zo markante, hoekige kantoorruimte voorzien van een in een punt oplopend dak. INDELING BEDRIJFSRUIMTE De entree geeft toegang tot een ruime centraal gelegen hal, welke middels grotendeels transparante wanden de kantoorruimte scheidt van de drukkerij. In de kantoorruimte is het oplopend dak in het zicht gehouden waardoor deze ruimte, mede door flinke raampartijen baadt in het licht. De achter gelegen drukkerij heeft een L-vormige indeling en beslaat ongeveer 110 m2 met een plafondhoogte van ca. 2,60 m1 en een nokhoogte van ca. 3,70 m1.
Deze ruimte is verder voorzien van een eenvoudige keukenpantry, een toilet, een extra werk-spoelbak, verder een vloeistofdichte vloer, na-geïsoleerde wanden, plafond/dak. En een wegzet zolder. De bedrijfsruimte is tevens bereikbaar via dubbel openslaande garagedeuren. Alternatief gebruik van deze ruimten is in overleg met de gemeente wellicht ook mogelijk, bijvoorbeeld ruimte kostende hobby’s, bed- en breakfast, mantelzorgwoning, etcetera.

DE VRIJSTAANDE WONING is medio 1998 flink uitgebreid, hierdoor is de woonkamer zowel aan de voorzijde als aan de zijkant vergroot. Tevens is de eerste verdieping uitgebouwd waardoor de badkamer en de overloop konden worden vergroot.

Indeling
WONING: zij-entree/voordeur, ruime en lichte hal, met aanpalend het toilet, diverse inbouwkasten waarvan 1 fungeert als meterkast, en fraaie trap naar 1e verdieping. De woonkamer verrast door het ruimtelijk effect van voornoemde uitbouwen. Deze verspringen in schuin oplopende hoogte ten opzichte van het bestaande plafond, hetgeen tezamen met het flinke raam voor een zeer comfortabele ruimte en uitzicht zorgt. Vervolgens is via een open verbinding de keuken bereikbaar, welke is voorzien van dubbele, tegenover elkaar liggende werkbladen en de nodige inbouw apparatuur. Hier zorgen ramen en een schuifpui in de achtergevel voor een aangename plek, hetgeen het kookplezier ten goede komt. De keuken loopt logischerwijs over in de bijkeuken alwaar opstelruimte voor was- en droogmachine. Tevens bevindt zich hier de achterdeur en diverse inbouwkasten, één kast is benut voor de cv-ketel.

Eerste verdieping
is voorzien van een overloop met voldoende kastruimte en ontsluit zowel de 4 fraaie slaapkamers (2 voor, 2 achter) en de badkamer is voorzien van bad, douchecabine, wastafel en toilet.Tweede verdieping
De zolder fungeert primair als bergruimte en is middels een vlizotrap bereikbaar.

Tuin
ligt op het zuidoosten en is ten behoeve van de privacy middels een erfafscheiding gescheiden van de inrit naar de bedrijfsruimten. In de tuin treft u een tuinberging met aanpalend een overkapping, voorzien van een geriefelijk zitje. Via de overkapping zijn tevens de zij- en voortuin bereikbaar.
Het gezamenlijke toegangspad ontsluit zowel de woning als de bedrijfsruimte en beschikt over een eigen overkapte parkeerplek en 5 p-plaatsen voor klanten met voldoende ruimte voor o.a. laden en lossen.


Bijzonderheden
In 1998 vergrote bedrijfsruimte;
Grootte circa 192 m2 plus bergzolder;
Met flink parkeerterrein (5p-plaatsen);
Separate woning;
Met in 1998 uitgebouwde woonkamer en verdieping
Voorzien van open haard;
De woning beschikt over 10 zonnepanelen;
Een nieuwe cv-ketel (2024);
En energielabel C;

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 760.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
16 april 2024
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten
Perceeloppervlakte
785 m²
Oppervlakte
645 m²
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Bouwperiode
1960-1970
Hoofdfunctie
bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte
Ligging
in woonwijk
Kantoorruimte
Oppervlakte
53 m²
Aantal verdiepingen
2
Bedrijfshal
Oppervlakte
139 m²
In units vanaf
1 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
6 m
Terrein
Oppervlakte
453 m²

Locatie

Plattegronden