Weerlaan 11a

Hillegom € 85,- p/m

Overig
Dit object printen
Weerlaan 11a Hillegom - foto 1

Overdracht

Vraagprijs€ 85,- p/m
BemiddelingskostenGeen
Waarborgsom€ 90.00
Servicekosten€ 5.00 p/m
Aangeboden sinds5 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwbestaande bouw

Foto's (1)

Weerlaan 11a te Hillegoms

Weerlaan 11a, Hillegom

Inpandige opslagruimte, gelegen op de tweede verdieping van een kantoor verzamelgebouw. De verdieping is bereikbaar via een trappenhuis. Grotere goederen zijn ook via de externe goederenlift naar de verdieping te brengen.De opslagruimte is inpandig gelegen en 24 uur per dag bereikbaar. Het gehele pand is beveiligd met een alarminstallatie.De ruimte heeft een oppervlak van 3x4 meter en is toegankelijk met een loopdeur. Ideale opslagruimte wanneer u tijdelijk bij verhuizing extra opslagcapaciteit nodig heeft. Deze opslag heeft een totale ... Lees de volledige omschrijving

Inpandige opslagruimte, gelegen op de tweede verdieping van een kantoor verzamelgebouw. De verdieping is bereikbaar via een trappenhuis. Grotere goederen zijn ook via de externe goederenlift naar de verdieping te brengen.

De opslagruimte is inpandig gelegen en 24 uur per dag bereikbaar. Het gehele pand is beveiligd met een alarminstallatie.

De ruimte heeft een oppervlak van 3x4 meter en is toegankelijk met een loopdeur. Ideale opslagruimte wanneer u tijdelijk bij verhuizing extra opslagcapaciteit nodig heeft. Deze opslag heeft een totale inhoud van 20 m3. Hoogte van 2.20 meter aflopend naar 1 meter.

Voorzien van elektra. De locatie biedt mogelijkheden voor zeer snel internet. Afstand vanaf deze locatie tot het dichtstbijzijnde verbindingspunt is minder dan 1.5 KM. Hierdoor zijn internetsnelheden via DSL van 200 Mb/s mogelijk. Gebruik als serverruimte met internetaansluiting is bespreekbaar.

Per direct beschikbaar. Flexibele huurtermijnen mogelijk.Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

Tol Makelaardij logo

Tol Makelaardij

Ward Bingleystraat 1
1065 TJ AMSTERDAM
W: www.tolmakelaardij.nl
T: 020-7165709
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar