Hoofdstraat 1R

Kruiningen € 85,- p/m

Garage
Dit object printen
Hoofdstraat 1R Kruiningen - foto 1

Overdracht

Huurprijs€ 85,- p/m
BemiddelingskostenGeen
Waarborgsom€ 170.00
Servicekosten€ 0.00 p/m
Aangeboden sinds7 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwbestaande bouw

Foto's (1)

Hoofdstraat 1R te Kruiningens

Hoofdstraat 1R, Kruiningen

Bent u ook al lang op zoek naar een goed plekje voor het stallen van uw boot of caravan? Of wat denkt u van een prachtige winterstalling voor uw oldtimer? Heeft u een karretje wat een parkeerplekje nodig heeft? Makkelijk als u wat extra ruimte nodig heeft voor het opbergen of stallen van uw huisraad. Kortom: perfecte garages die voor vele doeleinden geschikt zijn.Direct aan de doorgaande woonstraat (Hoofdstraat) is tussen de bestaande bebouwing een fraai pleintje gerealiseerd. Het plein is voorzien van betonklinker bestrating en bij de inri ... Lees de volledige omschrijving

Bent u ook al lang op zoek naar een goed plekje voor het stallen van uw boot of caravan? Of wat denkt u van een prachtige winterstalling voor uw oldtimer? Heeft u een karretje wat een parkeerplekje nodig heeft? Makkelijk als u wat extra ruimte nodig heeft voor het opbergen of stallen van uw huisraad. Kortom: perfecte garages die voor vele doeleinden geschikt zijn.

Direct aan de doorgaande woonstraat (Hoofdstraat) is tussen de bestaande bebouwing een fraai pleintje gerealiseerd. Het plein is voorzien van betonklinker bestrating en bij de inrit is een groenstrook voorzien. Het oppervlakte (regen)water wordt afgevoerd door middel van een aantal straatkolken. Rondom dit plein zijn een aantal fraaie betonnen garages gerealiseerd. In het totaal zijn er 23 garages gerealiseerd in verschillende afmetingen.

De garages zijn hoogwaardig qua afwerking en zijn zeer praktisch. De kleurstelling van de kanteldeuren is antraciet, de plint is ook antraciet uitgevoerd, terwijl de garages zelf een lichte kleurstelling hebben. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, waardoor er ook verschil in prijsstelling is. Alle garages hebben een eigen stroomaansluiting en zijn voorzien van een lichtpunt en een wandcontactdoos.

- zeer strakke uitstraling in fraaie lichte (gebroken wit) kleurstelling

- perfect, duurzaam en hoogwaardig materiaal (beton)

- iedere garage standaard voorzien van elektra en licht

- perfecte stalling mogelijkheid bij u om de hoek

- moderne kleurstelling van garagedeuren (antraciet)

- diverse afmetingen aanwezig

- geheel onderhoudsvrij

Huurprijs € 85,00 per maand inclusief BTW. Beschikbaar per 01 september 2019Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

Neeskens Makelaars logo

Neeskens Makelaars

Marijkelaan 2A
4401 GG YERSEKE
W: www.neeskens.com
T: 0113-573100
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar