Rehobothstraat 4

Nieuwerkerk € 300,- p/m

Opslagruimte
Perceeloppervlakte117
Dit object printen
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 1
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 2
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 3
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 4
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 5
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 6
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 7
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 8
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 9
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 10
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 11
Rehobothstraat 4 Nieuwerkerk - foto 12

Overdracht

Vraagprijs€ 300,- p/m
BemiddelingskostenGeen
WaarborgsomGeen
ServicekostenGeen
Aangeboden sinds11 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwbestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte117

Foto's (12)

Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks
Rehobothstraat 4 te Nieuwerkerks

Rehobothstraat 4, Nieuwerkerk

Multifunctionele ruimte in het centrum van het dorp Nieuwerkerk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huurder/koper die een leuk idee heeft met dit object. Dit leuke pand van ca. 80m2 heeft op dit moment een maatschappelijke functie en is dus geschikt voor een breed scala aan mogelijkheden waaronder verenigingsgebouw, zorg, welzijn en cultuur. Heeft u echter een ander plan dan horen we dat natuurlijk ook graag! Wij zullen dan voor u bekijken of dit past binnen de wensen van de verhuurder en de gemeente. Dus zoekt u berging, stalling, werk/kan ... Lees de volledige omschrijving

Multifunctionele ruimte in het centrum van het dorp Nieuwerkerk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huurder/koper die een leuk idee heeft met dit object. Dit leuke pand van ca. 80m2 heeft op dit moment een maatschappelijke functie en is dus geschikt voor een breed scala aan mogelijkheden waaronder verenigingsgebouw, zorg, welzijn en cultuur. Heeft u echter een ander plan dan horen we dat natuurlijk ook graag! Wij zullen dan voor u bekijken of dit past binnen de wensen van de verhuurder en de gemeente. Dus zoekt u berging, stalling, werk/kantoorruimte of iets waar wij nog niet aan hadden gedacht? We horen u graag met uw plannen.
Indeling:
Entree met dubbele openslaande deuren en toegang tot de toiletruimte met fonteintje. Aansluitend de toegang tot twee L-vormige bedrijfsruimtes. De ene ruimte heeft een eigen loopdeur naar buiten. De tweede ruimte is voorzien van een inpandige bergkast/ruimte. Hier is ook de meterkast aanwezig.
Algemeen:
Het gebouw is voorzien van elektra en wateraansluitingen/afvoer verder is er één toiletruimte aanwezig. De huidige bestemming is maatschappelijk, de bestemmingsplanregels en mogelijkheden zijn op aanvraag beschikbaar.
Huur:
Wij bieden deze ruimte te huur aan voor €300,- excl. BTW. en excl. nutskosten per maand. Verder zijn ook diverse mogelijkheden zoals huur met optie tot koop of huur van een kleiner gedeelte van de ruimte bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij ons op kantoor. Aanvaarding in overleg, gunning is voorbehouden aan eigenaar/verhuurder.
Meer informatie of een keer bezichtigen? Bel ons gerust voor een afspraak.
Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk heeft uitstekende voorzieningen in de vorm van scholen, supermarkten, bakker, slager, diverse winkels en een huisartsenpraktijk. Er is een bloeiend verenigingsleven, er zijn sportvelden en een tennisbaan. Op korte loopafstand ligt een bushalte met een rechtstreekse busverbinding richting Zierikzee en Rotterdam. Met bus en auto ligt Rotterdam op circa 45 minuten afstand. Voor voortgezet onderwijs bent u aangewezen op Zierikzee (ca. 7 km afstand). Zierikzee is tevens de centrumgemeente van Schouwen-Duiveland. En natuurlijk zijn op enkele kilometers afstand volop recreatiemogelijkheden te vinden langs de Oosterschelde, het prachtige krekengebied rond Ouwerkerk met heerlijke wandelmogelijkheden, en op nog geen 20 km de veel geroemde stranden en duinen van de Schouwse kust. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

Kooijman Makelaardij B.V. logo

Kooijman Makelaardij B.V.

Deltastraat 12
4306 BK NIEUWERKERK
W: www.kooijmanmakelaardij.nl
T: 0111-644145
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar