beschikbaar

Arthurweg 179

3077NW Rotterdam

€ 450,- p/m
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 6 april 2023

Omschrijving

*ZONDER KANTOORRUIMTE!!*

Project “LaneParc” is gerealiseerd in Rotterdam, aan de Arthurweg 179, in de wijk Oud-IJsselmonde en nabij op- en afrit
24 Rotterdam-Feijenoord van de A16.
Dit project omvat in totaal 17 bedrijfsunits verdeeld over 2 gebouwen. De gebouwhoogte bedraagt circa 8 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer.

Appartementsrechten
De grond en de daarop liggende bebouwing is uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht waarvan de canonverplichting
is afgekocht. De grond wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/verhuren. Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen ( water en elektriciteit).
Elke koper wordt tevens gerechtigde tot het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren.

Wij mogen jullie Box 37 te koop of te huur aanbieden!
€450,- excl. btw huur per maand of €80.000,- excl. btw te koop!

VVE bedraagt €48,- per maand.

De hoogte bedraagt 2.97 meter. De overheaddeuren zijn standaard handbediend en voorzien van veerbreukbeveiliging. Overheaddeuren uitvoeren in de kleur verkeerswit.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 450,- p/m
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
6 april 2023
Aanvaarding
in overleg
Bemiddelingskosten
Geen
Waarborgsom
€ 900.00
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie