Achterstraat 37II

Woerden € 400,- p/m

Garage
Perceeloppervlakte57
Dit object printen
Achterstraat 37II Woerden - foto 1

Overdracht

Vraagprijs€ 400,- p/m geindexeerd
BemiddelingskostenGeen
Waarborgsom€ 1,125.00
Servicekosten€ 0.00 p/m
Aangeboden sinds27 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwbestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte57

Foto's (1)

Achterstraat 37II te Woerdens

Achterstraat 37II, Woerden

TE HUUR GARAGEBOX:Midden in het centrum van Woerden een ruime garagebox te huur.

De garage heeft een diepte van circa 12 meter en een breedte van circa 4,80 meter.

Tevens is de garage voorzien van een ruime vliering over een groot gedeelte van de begane grond oppervlakte.De garage is uitstekend te gebruiken van stallen van auto of goederen. De bestemming is bedrijfsmatig.Indeling

Lege ruimte van 12 x 4.8 met een hoogte van 9.00 meterEerste verdieping

Houten verdieping van ca 35 m²Bijzonderheden

Huurperiode: ... Lees de volledige omschrijving

TE HUUR GARAGEBOX:

Midden in het centrum van Woerden een ruime garagebox te huur.
De garage heeft een diepte van circa 12 meter en een breedte van circa 4,80 meter.
Tevens is de garage voorzien van een ruime vliering over een groot gedeelte van de begane grond oppervlakte.

De garage is uitstekend te gebruiken van stallen van auto of goederen. De bestemming is bedrijfsmatig.Indeling
Lege ruimte van 12 x 4.8 met een hoogte van 9.00 meter

Eerste verdieping
Houten verdieping van ca 35 m²

Bijzonderheden
Huurperiode: in overleg

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Binnenstad Woerden” heeft de locatie de bestemming "bedrijf"

Huurprijsbetaling:
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vind elke maand bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Een van de open en gezellige plaatsen aan de Oude Rijn is Woerden.

De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum. De Rijn- en de Voorstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden.
In het centrum zijn landelijke ketens gesitueerd zoals C&A, Vero Moda, Etos, Arthur & Willemijn,Eye Wish en Zeeman en Hunkemöller

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 7 minuten op de A12, in circa 15 minuten op de A2 en binnen 50 minuten van de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid, op korte afstand van het station, met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Indrukwekkende en elegante historische monumenten geven de stad een eigen karakter. Het levendige centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants, cafés en terrassen is uitnodigend en ligt op fietsafstand van uw woning.

Groene Hart
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.

Horeca
Er zijn talloze restaurants in de directe omgeving. Het aanbod varieert van gemoedelijke brasserieën tot exquise sterrenrestaurants. in het oude stadscentrum van Woerden is het ook goed toeven. Er zijn inmiddels tientallen restaurants, bistro's, kroegjes en lunchrooms. op en rond het Kerkplein in Woerden is het elke dag een gezellige drukte.

Beleving
er is haast elke week wel een evenement te beleven in Woerden. Van Koeiemarkt tot vakantieweek. Woerden bruist. Voor ieder wat wils, jong en oud. Het voordeel is dat u het zelf op kan zoeken. als u geen drukte wenst, blijft u thuis op de mooiste plek in de Randstad.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie willen ontvangen over deze winkel of wilt de winkel bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.Toon minder

Locatie

Verhuurmakelaar

Groenendael Makelaardij B.V. logo

Groenendael Makelaardij B.V.

Hogewoerd 32A
3441 BE WOERDEN
W: www.gmwoerden.nl
T: 0348-416886
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar