Boss Makelaardij B.V.

Alkmaar

Omschrijving

 

 

Wij zijn Eltjo Bosselaar en Winnie Koster en hebben een makelaarskantoor met vestigingen in Alkmaar en Heerhugowaard met als werkgebied Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving. Ons kantoor is gevestigd op de Thomas à Kempislaan 46 in Alkmaar. Ons kantoor is aangesloten bij de branchevereniging “VBO makelaar”. VBO Makelaar is de branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

 

 

 

We hebben de laatste jaren veel ervaring opgedaan als makelaar via een groot landelijke makelaarskantoor en hierbij zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter kan, anders, meer betrokken maar zonder verlies aan kwaliteit.

 

 

 

Beter door betaalbare tarieven, beter door snellere koop en verkoop voor betere prijzen, beter door mee te denken met de klant, betrokken te zijn en maatwerk te leveren.  Kortom, de klant staat centraal bij ons.

 

 

 

De makelaar met persoonlijke aandacht

 

Openingstijden

Maandag
8.00 - 23.00
Dinsdag
8.00 - 23.00
Woensdag
8.00 - 23.00
Donderdag
8.00 - 23.00
Vrijdag
8.00 - 23.00
Zaterdag
8.00 - 23.00
Zondag
8.00 - 23.00

Locatie

Onze medewerkers

Eltjo Bosselaar

Eltjo Bosselaar

Functie: Directeur

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Boss Makelaardij B.V.
Contactgegevens:

Boss Makelaardij B.V.

Thomas a Kempislaan 46
1813LH Alkmaar
Neem contact op