Edwin Oussoren Makelaardij

Duivendrecht

Edwin Oussoren Makelaardij
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Mensen vinden mij inlevend, eerlijk en vooral duidelijk. Daar ben ik blij mee. We moeten de dingen niet moeilijker maken dan nodig. Zo werk ik, en zo help ik als Amsterdamse makelaar mensen zowel bij de aankoop als bij de verkoop van hun woning. Daarnaast verzorg ik taxaties.

Thuiswedstrijden
Voor mij als geboren Amsterdammer is elke opdracht hier een thuiswedstrijd. Ik ken de markt, de prijzen, de wijken en de mensen. Hoe meer contacten je hier hebt, hoe groter je kans op succes. Mijn werkgebied strekt zich uit tot omringende gemeenten. Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Abcoude, Weesp, Zaandam: mensen verhuizen door en rond heel Amsterdam.

Beste keuze van mijn leven
Als afgestudeerd jochie aan de Hogeschool voor Economische Studies ben ik begonnen in de financiële dienstverlening. Ik hielp mensen graag aan oplossingen op maat, maar liep tegen begrenzingen aan. Communicatie en inlevingsvermogen zijn mijn sterke punten. Mede daarom liet ik mij in 2005 omscholen tot VBO-makelaar en taxateur. Had ik veel eerder moeten doen!

Iedereen is welkom
In dit vak kan ik mijn ei helemaal kwijt. Mensen verrassen, gelukkig maken, bijdragen aan een belangrijke stap in hun leven. Daarnaast hou ik van de variatie. De ene dag help ik een Russische expat aan een tijdelijk appartement, de andere dag smeed ik samen met een ras-Amsterdammer het verkoopplan voor zijn luxe penthouse. Voorkeur ken ik niet: iedereen krijgt mijn volledige aandacht.

Openingstijden

Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Niet

Locatie

Onze specialisten

Edwin Oussoren

Edwin Oussoren

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, DNV
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Edwin Oussoren Makelaardij
Contactgegevens:

Edwin Oussoren Makelaardij

Roosmarijnhof 43
1115DX Duivendrecht
Neem contact op