Regent Makelaars

Heerenveen

Omschrijving

Makelaar Heerenveen gezocht? Ontmoet Regent Makelaars, een makelaardij met passie bij alles omtrent wonen. Wij fungeren graag als de gewenste makelaardij in Heerenveen en omstreken voor aankopen, verkopen, verhuren en beheren van uw woning. Regent Makelaars is sinds 2014 actief in Oudehaske en tegenwoordig gevestigd in het centrum van Heerenveen.

Wij zijn een makelaardij in Heerenveen die actief is in de particuliere en zakelijke woning- en investeringsmarkt. Desalniettemin hanteren wij voor verkoop en aankoop een werkgebied van dertig minuten rond Heerenveen. Ook is verhuur en beheer mogelijk in een onbegrensd werkgebied over heel Nederland.

Voor alle vastgoed gerelateerde vragen bent u bij Regent Makelaars aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij als makelaardij in Heerenveen aangesloten bij VBO, een gerenommeerde brancheorganisatie voor makelaars. De aangesloten makelaars hebben een gedegen opleiding, beschikken over veel vakkennis, bieden een hoge servicegraad, zijn betrokken en kennen de lokale markt als geen ander.

Openingstijden

Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur

Locatie

Onze medewerkers

Pieter de Jong

Pieter de Jong

Functie: Directeur

Ellen de Vries

Ellen de Vries

Functie: Administratief medewerker

Corine Kuindersma

Corine Kuindersma

Functie: Makelaar

Lars Spruijt

Lars Spruijt

Functie: Makelaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens:

Regent Makelaars

K.R. Poststraat 87
8441EN Heerenveen
Neem contact op