Staetenhof Makelaars

Oudorp

Staetenhof Makelaars
Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Verkoop, Buitenlands aanbod, Exclusief O.G.

Omschrijving

Staetenhof Makelaars & Taxateurs is een actief, professioneel en volledig gecertificeerd makelaarskantoor. Wij bieden een vertrouwde, complete totaalservice. Staetenhof Makelaars & Taxateurs is het juiste adres voor de aan- en verkoop, de aan- of verhuur, het beheer en taxaties van woningen.

Ervaren, deskundige register makelaars en taxateurs
Onze makelaars en taxateurs zijn door hun ruime ervaring, hogere beroepsopleiding en vakdiploma's niet alleen bijzonder goed gekwalificeerd, maar bovendien ook gecertificeerd en geregistreerd in de landelijk erkende registers voor makelaars en taxateurs (het NRVT- en SCVM-register). Daarnaast zijn we internationaal erkend door CEPI (Europese Vereniging voor Vastgoedprofessionals). De permanente educatie vanuit de beroepsorganisatie zorgt ervoor dat onze actuele kennis op peil blijft en onze certificering gewaarborgd is.

Staetenhof Makelaars & Taxateurs: ervaren succesvolle makelaars

Ons team van makelaars beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de regio groot Alkmaar. Onze bewezen onderhandelingsvaardigheden en verkoopkracht staan garant voor de succesvolle uitvoering van uw aan- of verkoopopdracht.

Zowel de aan- als verkoopbegeleiding vraagt een professionele en actieve aanpak. De altijd hectische woningmarkt, waarin wij ons als een vis in het water voelen, wordt door ons dagelijks gevolgd en benaderd met behulp van geavanceerde middelen en media.

Veelzijdige dienstverlening met persoonlijke aandacht

Ons enthousiaste en ervaren team staat te allen tijde voor u klaar om u op plezierige en persoonlijke wijze van dienst te zijn bij de aan- of verkoopbemiddeling, huur- of verhuur van uw woning.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in - en gecertificeerd voor - alle soorten van woningtaxaties van onroerende zaken. Sinds de oprichting hebben reeds duizenden particulieren, banken, geldverstrekkers en hypotheekadvieskantoren ons weten te vinden voor een taxatie ten behoeve van de verkrijging van een financiering.

Onze makelaars staan garant voor een persoonlijke begeleiding en uitvoering van uw aan- of verkoopopdracht. Bezichtigingen en onderhandelingen worden door de makelaars zelf in eigen persoon uitgevoerd. Bij Staetenhof Makelaars & Taxateurs heeft u als opdrachtgever altijd rechtstreeks contact met uw makelaar!

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar. Het werkgebied van Staetenhof Makelaars & Taxateurs omvat echter geheel Noord-Holland. En op verzoek zijn wij zelfs buiten Noord-Holland in staat u van dienst te zijn.

Bezoek aan ons kantoor is uitsluitend op afspraak mogelijk. Dit kan eventueel ook 's avonds of op zaterdag. Voor een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars belt u 072 - 511 41 41.

 

Locatie

Onze specialisten

Michael van Hooff

Michael van Hooff

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM, VBO, DNV
Specialisme
Aankoop, Verkoop, Buitenlands aanbod, Exclusief O.G.
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Onze medewerkers

Wendy te Winkel

Wendy te Winkel

Functie: Makelaar

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Staetenhof Makelaars
Contactgegevens:

Staetenhof Makelaars

Astrastraat 1A
1829JA Oudorp
Neem contact op