onder bod

Randweg 17P

8304AS Emmeloord

€ 100.000,- v.o.n.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 12 juni 2024

Omschrijving

INSTAPKLARE MULTIFUNCTIONELE GARAGE
Aan de Randweg 17 P is een gloednieuwe (2023), luxe en dus INSTAPKLARE garage unit met een oppervlakte van ca. 104m2 te koop gekomen. Deze instapklare garage-unit is gelegen aan de entree van de Randweg.
Deze instapklare garage unit is op 5 minuten rijafstand van de A6 gelegen en in de aantrekkelijke schil van Emmeloord. Geen zin om aan de klus te gaan en direct beginnen met ondernemen? Dan is deze INSTAPKLARE garage voor u!

GARAGE 17 P
De garage heeft op de begane grond de entree, naast de isolerende overhead deur (3B x 4,20H). Deze is tevens van afstand te bedienen met een handzender. Voor de toekomst ideaal bv voor de verhuur of voor het ontvangen van gasten! Op de begane grond treft u luxe sanitair, voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
De eerste verdieping bereikt u via de stalen trap. Hier treft u een vloeroppervlak aan circa 52 m2 bvo. Hier is een luxe pantry geplaatst. Tevens treft u hier het hoogwaardige kozijn aan, wat een bak aan daglicht toelaat! De eerste verdieping kan nog geheel naar eigen wens ingedeeld worden! Er kunnen diverse werkplekken gecreëerd worden of bv riante showroom!
Constructief gezien is deze INSTAPKLARE garage helemaal op de toekomst voorbereid, zoals met een geïsoleerde betonvloer, gevelisolatie, uit kalkzandsteenblokken opgetrokken tussenwanden en geïsoleerde dakbedekking. De vloerbelasting op de begane grond is 1.000 kg/m2, de hoogte van de begane grond is 3.70 meter en op de 1ste verdieping is het 3.00 meter hoog. Voor de garage beschikt u over een eigen parkeerplaats. Medio maart 2024 is de aansluiting van Liander gereed gemaakt.

HIGHLIGHTS
- INSTAPKLAAR
- 3 Fase meterkast
- Luxe pantry 1ste verdieping
- Zwevend toilet met wastafel
- Aanrij-verlichting met sensor
- Inclusief gehele verdiepingsvloer
- Elektrische overhead deur met extra lichtstraat
- Verlichtingsplan begane grond en 1ste verdieping
- Begane grond en 1ste verdieping rondom voorzien van WCD

Prijs € 100.000,-- v.o.n. excl btw


De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen dan ook geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Makelaardij Lelystad zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Makelaardij Lelystad garandeert niet dat de informatie foutloos is. Makelaardij Lelystad wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het, ongestoord, gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 100.000,- v.o.n.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
12 juni 2024
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
nieuwbouw

Locatie