Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

De Parse 6

8491PJ Akkrum

€ 275.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 12 mei 2023
Verkoopmakelaar

Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg

Akkrum

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Nu te koop! Royaal pand met mogelijkheid tot werken en wonen op het bedrijventerrein in Akkrum. De locatie is voor vele doeleinden geschikt en het pand heeft veel potentie. Het bestemmingsplan staat bijvoorbeeld toe dat er een bedrijfswoning wordt gecreëerd. Intern is genoeg ruimte om een royaal appartement te realiseren. Het pand leent zich ook uitstekend voor het geven van workshops, cursussen of sportieve activiteiten. Daarnaast kunnen er veel werkplekken gecreëerd worden en door de grote ramen kan de begane grond uitstekend als showroom benut worden. Kortom mogelijkheden te over. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt zeer centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een uitstekend winkelbestand op dorpsniveau, er zijn gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen. In Akkrum zijn alle belangrijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld basisscholen, een huisartsenpost en een apotheek, aanwezig. Naast het dorpscentrum van Akkrum zijn de kernen Leeuwarden, Sneek en Heerenveen snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen tien minuten op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) kruisen. Grotere steden als Groningen en Zwolle zijn op ongeveer drie kwartier afstand en binnen één uur en een kwartier sta je in de Randstad. Bovendien heeft Akkrum een eigen NS-station. Kortom; Akkrum is de ideale locatie om je te vestigen!


Indeling
Entree, hal met meterkast en trapopgang. Aan de rechterhand toegang tot de showroom/kantoor-/bedrijfsruimte.

Eerste verdieping
Op de verdieping is een royale overloop. De verdieping is uitermate geschikt om een appartement te realiseren. Bekijk ook de plattegronden om een goed beeld te krijgen van de ruimte.

Tuin
Er is veel ruimte rondom het pand. Genoeg parkeergelegenheid en er kan een tuin gerealiseerd worden. Desgewenst kan op het dak een dakterras worden gemaakt.

Bijzonderheden
Doeleindenomschrijving bestemmingsplan:
"De op de plankaart voor werken en wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. kleinschalige bedrijven met een maximale kavelomvang van 2500 m², die voorzover aangegeven met
- B1 in de bij deze voorschriften als bijlage 1 gevoegde Staat van bedrijven zijn genoemd onder de categorieën 1 en 2;
- B2 in de bij deze voorschriften als bijlage 1 gevoegde Staat van bedrijven zijn genoemd onder de categorieën 1, 2 en 3 met een afstand tot hindergevoelige functies van 50 meter;
- B3 in de bij deze voorschriften als bijlage 1 gevoegde Staat van bedrijven zijn genoemd onder de categorieën 1, 2 en 3 met een afstand tot hindergevoelige functies van 100 meter;
b. bedrijfswoningen;
c. verkeers- en verblijfsdoeleinden;
d. groenvoorzieningen;
e. water;
f. nutsvoorzieningen, (...)

Bedrijfswoning wordt als volgt gedefinieerd in het bestemmingsplan: ‘een woning, slechts bestemd voor (het huishouden van) een persoon, wiens huisvesting daar, gelet op de bestemming van het gebouw of terrein, noodzakelijk is;’."

- De begane grond is momenteel (tijdelijk) verhuurd;
- Voor het realiseren een woning cq. appartement dient een omgevingsvergunning aangevraagd te worden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
12 mei 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden