Zilverschoonlaan 126

Amstelveen € 675.000,- k.k.

WoningtypeEengezinswoning
Woonoppervlakte139 m²
Aantal kamers5
Dit object printen
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 1
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 2
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 3
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 4
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 5
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 6
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 7
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 8
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 9
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 10
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 11
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 12
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 13
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 14
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 15
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 16
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 17
Zilverschoonlaan 126 Amstelveen - foto 18

Overdracht

Vraagprijs€ 675.000,- k.k.
Aangeboden sinds1 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2013

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte139 m²
Externe bergruimte5 m²
Perceeloppervlakte150 m²
Inhoud486 m³

Indeling

Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1
Badkamervoorzieningentoilet, douche
Aantal woonlagen3
Voorzieningenalarminstallatie, airconditioning

Energie

EnergielabelA
Isolatiedakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarmingwarmtepomp

Buitenruimte

Liggingaan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuinvoortuin, achtertuin

Bergruimte

Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (18)

Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens
Zilverschoonlaan 126 te Amstelveens

Zilverschoonlaan 126, Amstelveen

Hoogwaardig afgewerkte TUSSENWONING met luxe keuken (2017), recent vernieuwde badkamer (2019), 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en 1 royale slaapkamer op de tweede verdieping. (see English below)De woning is eind 2013 opgeleverd, staat op 150m2 eigen grond, heeft een woonoppervlak van 139m2, een vrijstaande berging van 5m2 en een inhoud van 486m3.De woning met vrij uitzicht op het water ligt in de kindvriendelijke en ruim opgezette woonomgeving Westwijk 2. Op korte afstand ligt Het Amsterdamse Bos, een recreatiegebied waar he ... Lees de volledige omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte TUSSENWONING met luxe keuken (2017), recent vernieuwde badkamer (2019), 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en 1 royale slaapkamer op de tweede verdieping. (see English below)

De woning is eind 2013 opgeleverd, staat op 150m2 eigen grond, heeft een woonoppervlak van 139m2, een vrijstaande berging van 5m2 en een inhoud van 486m3.

De woning met vrij uitzicht op het water ligt in de kindvriendelijke en ruim opgezette woonomgeving Westwijk 2. Op korte afstand ligt Het Amsterdamse Bos, een recreatiegebied waar heerlijk gewandeld, gefietst en gesport kan worden. Op loopafstand is winkelcentrum ‘Westwijk’ gelegen, met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

De woning is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar. De ruime parallel keuken beschikt over luxe inbouwapparatuur (o.a. een combi-stoomoven, oven met stoomfunctie, warmhoudlade en wijnklimaatkast van het merk Miele) en heeft een stenen werkblad met Quooker kraan. De achtertuin ligt op het noorden. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche met glazen deur, tweepersoons wastafelmeubel en vloerverwarming. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers (1 daarvan omgetoverd tot inloopkasten kamer) op de eerste verdieping. De tweede verdieping is voorzien van 1 royale slaapkamer en heeft twee grote dakkapellen. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid een extra slaapkamer te realiseren.

Een aantal kenmerken op een rij:

- Ruime tussenwoning met hoogwaardige afwerking; - Luxe keuken en badkamer;
- Alarmsysteem;
- Elektrische raambekleding (begane grond);
- Drukverhoger/waterontharder;
- Philips Hue door gehele woning;
- 4 slaapkamers (indien gewenst 5 mogelijk);
- Professioneel aangelegd internet;
- Airco-installatie op tweede verdieping
- Privacy biedende achtertuin met camerabeveiliging op het noorden; - Rustige, groene en ruim opgezette straat;
- Nabij recreatiegebied Het Amsterdamse Bos.

Indeling:
Begane grond:
Voortuin met toegang tot voordeur. Ruime ontvangsthal: hier treft u het toilet voorzien van zwevend toilet en fontein, meterkast (met maar liefst 18 groepen) en drukverhoger/waterontharder, trapopgang en loopdeur naar de woonkamer. De trapkast bevindt zich in de woonkamer. De begane grond is geheel voorzien van PVC met vloerverwarming. Het zitgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning en biedt diverse indelingsmogelijkheden.
Aan de voorzijde liggen de keuken en het eetgedeelte. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel, waar met het gezin of gasten getafeld kan worden. De hoogwaardige keuken is geplaatst in een ruime parallel-opstelling en beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur, o.a. een combi-stoomoven (aansluiting op water), oven met stoomfunctie, warmhoudlade en wijnklimaatkast, een dubbele koel-/vriescombinatie met ijsdispenser, een inductiekookplaat die communiceert met de afzuigkap en een XXL vaatwasser (allen van het merk Miele). Vanuit de woonkamer bieden dubbele openslaande deuren (voorzien van elektrische raambekleding) toegang tot de achtertuin. De keuken heeft een loopdeur. De achtertuin heeft een prettige ligging op het noorden en biedt veel privacy. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd (onkruidvrij gevoegd) en is voorzien van sensor tuinverlichting en camerabeveiliging. De berging bevindt zich aan de achterzijde van de tuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De grote raampartijen zorgen voor een fijne hoeveelheid lichtinval.
In één van de drie slaapkamers is een inloopkasten kamer gerealiseerd.
De badkamer is recentelijk vernieuwd (2019) en van alle gemakken voorzien. De kleurstelling van het tegelwerk in combinatie met de luxe shutters zorgen voor een aangename spa-ervaring. Er is een inloopdouche met glazen deur, een tweepersoons wastafelmeubel met verwarmde spiegel en een zwevend toilet. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
De voorzolder is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en één twee dakraam. De royale slaapkamer beschikt aan zowel de voor- als achterzijde over een brede dakkapel, welke zorgt dat de ruimte optimaal kan worden benut en de kamer een fijne hoeveelheid lichtinval heeft. Het plafond is afgewerkt met inbouwspots. Indien gewenst is het mogelijk deze kamer op te splitsen in twee slaapkamers. De kamer is voorzien van een airco die de ruimte van zowel koeling als warmte kan voorzien. Tevens bestaat de mogelijkheid om de een tweede badkamer te realiseren.

ENGLISH

High quality finished interior with luxury kitchen (2017), recently renovated bathroom (2019), 3 spacious bedrooms on the first floor and 1 spacious bedroom on the second floor.
The house was Built at the end of 2013, stands on 150m2 of private land, has a living area of 139m2, a detached storage room of 5m2 and a volume of 486m3.
The house with unobstructed views of the water is located in the child-friendly and spacious residential area of Westwijk 2. The Amsterdamse Bos is a short distance away, a recreational area where you can enjoy walking, cycling and sports. The "Westwijk" shopping center is within walking distance, with various shops for daily shopping. Schools, childcare, public transport and roads are also easily accessible.
The house has a high-quality finish and is ready to move into. The spacious parallel kitchen has luxurious built-in appliances (including a combi-steam oven, oven with steam function, warming drawer and wine climate cabinet from the Miele brand) and has a granite worktop with Quooker tap. The rear garden faces north. The luxurious bathroom has a walk-in shower with glass door, double washbasin furniture and underfloor heating. The house has 3 spacious bedrooms (1 transformed into a walk-in wardrobe) on the first floor. The second floor has 1 spacious bedroom and two large dormer windows. If desired, it is possible to add an extra bedroom.

A number of features at a glance:

• Spacious house with high-quality finish;
• Luxury kitchen and bathroom;
• Alarm system;
• Electric window coverings (ground floor);
• Pressure booster / water softener;
• Philips Hue throughout the house;
• 4 bedrooms (5 possible if desired);
• Professionally installed internet;
• Air conditioning installation on the second floor;
• Private rear garden with north-facing camera security;
• Quiet, green and spaciously laid out street;
• Close to the recreation area Het Amsterdamse Bos.

Layout:

Ground floor:
Front garden with access to front door. Spacious reception hall: here you will find the toilet with floating toilet and sink, meter cupboard (with 18 groups) and pressure booster / water softener, staircase and door to the living room. The stair cupboard is located in the living room. The ground floor is fully equipped with PVC with underfloor heating. The seating area is located at the rear of the house and offers various layout options. At the front are the kitchen and the dining area. There is enough space for a large dining table, where you can dine with the family or guests. The high-quality kitchen is placed in a spacious parallel arrangement and has various luxury built-in appliances, including a combi-steam oven (connection to water), oven with steam function, warming drawer and wine climate cabinet, a double fridge / freezer with ice dispenser, an induction hob which communicates with the extractor hood and an XXL dishwasher (all from the Miele brand). From the living room double patio doors (with electric window coverings) provide access to the rear garden. The kitchen has an entry door. The rear garden has a pleasant north-facing location and offers a lot of privacy. The garden is very maintenance-friendly (weed-free) and is equipped with sensor garden lighting and camera security. The storage room is located at the rear of the garden.

First floor:
From the landing you have access to three bedrooms and the bathroom. The large windows provide a nice amount of light. A walk-in wardrobe has been fitted in one of the three bedrooms. The bathroom has recently been renewed (2019) and is fully equipped. The colour scheme of the tile work in combination with the luxurious shutters ensure a pleasant spa experience. There is a walk-in shower with glass door, a double vanity unit with heated mirror and a floating toilet. The bathroom has electric underfloor heating.

Second floor:
The attic is equipped with connections for the washing equipment and one two skylights. The spacious bedroom has a wide dormer on both the front and rear, which provides optimum space and the room has a nice amount of light. The ceiling is finished with recessed spotlights. If desired, it is possible to split this room into two bedrooms. The room is equipped with an air conditioner that can provide the room with both cooling and heating. It is also possible to install a second bathroom.Toon minder

Locatie

Plattegronden

Brochures

Bekijk brochure 1

Financiering

Verkoopmakelaar

VENRESS B.V. logo

VENRESS B.V.

Zuidplein 36
1077 XV AMSTERDAM
W: www.venress.nl
T: 085-0640446
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar