onder bod

Markengouw 15

1024CT Amsterdam

€ 40.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 27 februari 2024

Omschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor uw parkeerbehoeften! Deze garagebox in Waterlandpleinbuurt, Amsterdam, biedt een veilige en handige plek voor het stallen van uw voertuig of goederen. Gelegen in een rustige buurt, bent u verzekerd van gemoedsrust en gemak.

Waarom overwegen om te kopen?
Er zitten verschillende voordelen aan het kopen van uw garagebox:
- Stabiliteit: Als eigenaar heeft u de zekerheid van een permanente opslagruimte zonder zorgen over huurprijsstijgingen.
- Investering: Onroerend goed kan een waardevolle investering zijn voor de toekomst.
- Aanpassingsmogelijkheden: U kunt de garagebox naar eigen wens aanpassen, mits in lijn met geldende regels en voorschriften.

Kosten Koper:
Garageboxen verkopen wij kosten koper. Dit betekent dat u als koper verantwoordelijk bent voor de bijkomende kosten bij de aankoop van de garagebox, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en eventuele mutatiekosten van de VvE.

De overdrachtsbelasting voor garageboxen bedraagt 10,4%.

VvE-Bijdrage:
Als eigenaar van de garagebox wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en bent u maandelijks een VvE-bijdrage verschuldigd, die bijdraagt aan onder andere onderhoud, gemeenschappelijke voorzieningen en verzekeringen.
Servicekosten : € 45,37 per maand

Erfpacht:
Het terrein waarop uw garagebox is gevestigd, is uitgegeven in erfpacht. In uw geval is de erfpacht afgekocht tot 16 augustus 2053, wat betekent dat u gedurende deze periode geen periodieke erfpachtcanon hoeft te betalen voor het gebruiksrecht van de grond. Na afloop van deze periode kan het echter nodig zijn om met de gemeente Amsterdam de voorwaarden voor erfpacht te herzien, wat op dat moment tot aanpassingen in de erfpachtcanon kan leiden.

Bijzonderheden:
Servicekosten : € 45,37 per maand
Oppervlakte: 17.10 m2 (VVO)
Afmetingen: 5.60m x 3.00m x 2.61m (LBH)
Doorrijhoogte/-breedte: 2.37m x 2.08m (BH)
Installaties : Water en elektra

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 40.000,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Aanvaarding
per direct
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden