Vereniging voor makelaars en taxateurs QR code
Schaluinen 11B-309
Schaluinen 11B-309 Schaluinen 11B-309 Schaluinen 11B-309 Schaluinen 11B-309

Schaluinen 11B-309

Baarle-Nassau 5111HB

Verkoopmakelaar

Thuiz Makelaardij Gilzeweg 2
Chaam 4861AT
  • 0161-493658
  • info@thuiz-makelaardij.nl
  • www.thuiz-makelaardij.nl
Type woning Bungalow
Woonoppervlakte 74 m2
Aantal kamers 4
Aangeboden sinds 23 november 2022

Omschrijving

Op bungalowpark L’Air Pur in Baarle-Nassau, nabij de Belgische grens, staat op eigen grond, deze rustig gelegen stenen recreatiewoning op een perceel van 482m². De woning heeft een hal, badkamer met toilet, een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een berging. Je kunt hier in alle rust genieten van de ruimte en de natuur!

Het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen is op circa 2 kilometer afstand gelegen.

Indeling
De entree aan de voorzijde van de woning geeft je toegang tot de hal waar de C.V. combiketel (Bosch) en ook de meterkast is. Deze heeft 4 lichtgroepen, een aardlekschakelaar en 2 aparte fornuisgroepen. Rechts van de hal bevindt zich de badkamer en aan de linkerkant de eerste slaapkamer.

Vanuit de hal kun je naar de badkamer, slaapkamer en woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De grote raampartijen maakt de woonkamer licht en geeft uitzicht op de prachtige tuin welke veel privacy biedt. Deze is bereikbaar via de tuindeur vanuit de woonkamer. Ook de solar tubes in de woonkamer zorgen voor extra lichtinval in de woning. Centraal in de woonkamer is een openhaard, op dit moment is hier een elektrische kachel in geplaatst. Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd komt de woonkamer extra goed tot zijn recht en geeft het een heerlijk ruimtelijk gevoel.

De open keuken heeft ook extra lichtinval waardoor het een fijne plek in de woning is. Verder is de keuken uitgerust met een 4 pits elektrische kookplaat met afzuigkap, boven- en onderkasten, lades, magnetron, een r.v.s. spoelbak en een koelkast met vriesgedeelte.

De woning heeft 2 ruime slaapkamers, allebei gelegen aan de linkerzijde van de woning. De eerste slaapkamer welke bereikbaar is vanuit de hal heeft een afmeting van c.a. 4,00 m x 2,70 m groot. De tweede slaapkamer, welke nu wordt gebruikt als kantoorruimte, is bereikbaar via de woonkamer en is c.a. 4,80 m x 2,70 m groot. Beide slaapkamers hebben ramen met dubbelglas en verwarming.

Vanuit de hal ga je naar de badkamer, welke is gelegen tegenover de eerste slaapkamer. Deze beschikt over een wastafel met spiegel, douche en hangend toilet.

Tuin en berging
Via de tuindeur in de woonkamer kom je in de goed onderhouden achtertuin welke op het zuiden is gelegen. De tuin is gelegen aan zowel de achter- als zijkant van de woning en geeft door de beplanting veel privacy. Achter in de tuin is een extra hout berging gelegen. Aan de achterkant van de woning is een terrasje gerealiseerd met overkapping.

Aan de woning zit ook nog een extra vaststaand stenen berging welke bereikbaar is vanuit de oprit. De berging is voorzien van spouwmuren en elektra. Hier is ook de aansluiting van de wasmachine.
De woning heeft een eigen oprit aan de voorkant van het huis. Via de oprit is de tuin middels een poortje ook bereikbaar.

Kenmerken
o Bouwjaar 1975
o Betonnen vloer.
o Houten kozijnen.
o Deels dubbelglas.
o Levensloop bestendig.
o Rustig gelegen.
o Tuin met veel privacy op het zuiden gelegen.
o Parkeren op eigen terrein.
o De parkkosten bedragen € 1.275,- per jaar (2022). Hierin zit onder andere inbegrepen het beheer en onderhoud van het park en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten van het park.
o Het voorschot voor het water wordt afzonderlijk in rekening gebracht. De prijs per m³ wordt per jaar vastgesteld en is een gemiddelde van het parkgebruik en het individuele gebruik incl. heffingen waaronder o.a. rioolheffing.
o Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 375,00 verschuldigd aan het park (alle gemeenschappelijke voorzieningen zijn in eigendom van de VVE).
o Aanvaarding in overleg.

Bungalowpark L’air Pur
Bungalowpark L’Air Pur is landelijk gelegen in het buitengebied van Baarle-Nassau. Op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Baarle-Nassau met al haar voorzieningen. Het park zelf beschikt over verschillende voorzieningen, hierbij kan je denken aan onder andere een (verwarmd) buitenzwembad met ligweide, een speeltuin, tennisbanen, een midgetgolf-baan, een dierenweide en een jeu de boules-baan.

Baarle-Nassau
Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen. Wil je even ontspannen? Dan wandel je naar visvijver ’t Goordonk. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!

Verkoopvoorwaarden
- Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

- Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 47 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

- Verkoper heeft niet in het registergoed gewoond
Verkoper heeft het registergoed niet zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aangeboden sinds 23 november 2022
Aanvaarding in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte 482 m²
Woonoppervlakte 74 m²
Externe bergruimte 5 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 17 m²
Inhoud 321 m³
Bouw
Soort woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 1975
Soort dak plat dak
Indeling
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 1
Bergruimte
Soort aangebouwd steen
Voorzieningen voorzien van elektra
Buitenruimte
Ligging aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Energie
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Bosch (combiketel) in eigendom

Afbeeldingen

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding