Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw onder bod

'T Schoolplein 1a

4328AK Burgh-Haamstede

€ 75.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 20 januari 2023

Omschrijving

Opzoek naar een fijne opslagruimte (totaal 75 m2) in de kern van Burgh-Haamstede? Dan is deze opslagruimte ideaal! Net buiten de Ring van Haamstede tref je aan 't Schoolplein 1a deze opslagruimte (60 m2) met garagebox (15 m2) aan. Volop mogelijkheden om als opslagruimte, garage of berging te gebruiken. Het stenen hoofdgebouw is opgesplitst in twee opslagruimtes met ieder zijn eigen toegangsdeur. Hiernaast tref je ook nog een garagebox aan bij het object.

Opslagruimte 1
In het hoofdgebouw is in het linkse gedeelte de eerste opslagruimte gesitueerd met een totaal oppervlakte van ca. 30 m2. De ruimte heeft de volgende afmetingen: 3,82 x 7,80 m. De ruimte is gebouwd in steen, voorzien van een betonvloer en is open tot de nok. De kanteldeur heeft de volgende afmeting: 2,47 x 2,15 m.

Opslagruimte 2
In het hoofdgebouw is in het rechtse gedeelte de tweede opslagruimte gesitueerd met een totaal oppervlakte van ca. 30 m2. De ruimte heeft de volgende afmetingen: 3,82 x 7,80 m. De ruimte is gebouwd in steen, voorzien van een betonvloer en is open tot de nok. De roldeur heeft de volgende afmeting: 2,75 x 3,35 m.

Garagebox
De stalen garagebox is ca. 15 m2 (2,55 x 6 m) groot en heeft een kanteldeur.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Burgh-Haamstede' en heeft de bestemming 'Wonen' met functieaanduiding 'Garagebox'. In het bestemmingsplan wordt hierbij de volgende omschrijving gegeven:
'De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
b. ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend een huishoudelijke berg- of werkruimte of een opslagruimte ten behoeve van een beroep of bedrijf aan huis;'

De ruimte is niet voorzien van elektra, water of gas. De opslagruimte wordt leeg en vrij van verhuur opgeleverd. Aanvaarding in overleg. Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 75.000,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
20 januari 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden