beschikbaar

Rietveldseweg 21A-53

4107LJ Culemborg

€ 100.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 13 november 2023

Omschrijving

Goed onderhouden Prisma Canexel Chalet op royale eigen perceel van 245 m2 opgedeeld in terrassen, tuin en parkeerplaats. Het chalet biedt u ruim 40 m2 recreatie plezier in de Betuwse natuur of een prima belegging voor de verhuur.

De Locatie:
Het chalet ligt op Recreatiepark Beaugarde nabij het centrum van Culemborg en ongeveer 20 kilometer van Utrecht. De snelweg is precies op de juiste afstand verwijderd van het park. Dichtbij genoeg om snel richting de stad te gaan en ver genoeg om er geen geluidshinder van te ontvangen. Het bijzondere aan de ligging van het park is vooral dat u direct van de drukte in de rust terecht komt. Het park zelf is namelijk omringt door veel natuur en wei. Ook op het park is deze landelijke rust en schoonheid terug te vinden. Zo kunt u zich rustig terugtrekken in een omgeving die het thuisgevoel bevorderd.

Het park kent een rijk aanbod van voorzieningen die positief zullen bijdragen aan uw verblijf. Dagelijks wordt er hard gewerkt om deze voorzieningen te onderhouden en waar mogelijk uit te breiden: Dekkend WIFI netwerk; Digitale HD TV met alle populaire nationale en internationale zenders; Wasserette met 2 wasmachines en 1 droger; Verlichte paden; Toegangscontrole middels druppel; Speelplaats; Afvalrecycling van zowel huis als tuin afval; Geasfalteerde wegen; Grote visvijver; Stapvoets rijdend verkeer.

Het Chalet
Entree/hal; cv-ketel; royale slaapkamer; badkamer met wastafel, toilet en douche; tweede slaapkamer; keuken voorzien van voldoende kastruimte en inbouwapparatuur; ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras en de ruime tuin. Tot slot is er nog een handige berging voor de BBQ, fietsen en de lounge set. Naast het chalet is ruimte om te parkeren.

Kijk voor de afmetingen op de plattegronden. Ondanks de uiterste zorg die zowel makelaar als opdrachtgever aan de tekst en plattegronden besteden, kunnen hier geen rechten aan ontleend worden en zijn deze voor informatieve doeleinden. U bent van harte welkom om de woning te komen bezichtigen.

Goed om te weten:
- permanente bewoning wordt gedoogd door de gemeente Culemborg;
- inschrijven op het adres is mogelijk;
-Geïsoleerd Prisma Canexel Chalet met Kuststofkozijnen met isolatieglas;
-Verwarming en warm water middels cv-ketel (Intergas Kombi kompakt HR);
-Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst verklaart u tevens akkoord te gaan met het geldend parkreglement.
- Parkmanagement maakt graag kennis maken met kopers om de parkregels door te nemen;
-Indien u een recreatiewoning aanschaft als beleggingsproduct kunt u het onderhoud, de betalingsregelingen, bezetbaarheid et cetera ook overlaten aan het park / de parkbeheerder van Parc Beaugarde. Zij staan direct in contact met nieuwe huurders en zijn in staat om u compleet te ontzorgen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet te denken aan nieuwe huurders aantrekken, het onderhoud en heeft u geen conflicten omtrent betalingen of reparaties;
-Als eigenaar betaalt u een vaste bijdrage van +/- €1250,- per jaar als parkkosten. Hiervan wordt algemeen onderhoud gedaan en worden nieuwe voorzieningen gerealiseerd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 100.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
13 november 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie