Bungalowpark 100

Doldersum € 98.000,- k.k.

Dit object printen
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 1
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 2
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 3
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 4
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 5
Bungalowpark 100 Doldersum - foto 6

Overdracht

Vraagprijs€ 98.000,- k.k.
Aangeboden sinds5 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwn.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte935 m²

Buitenruimte

Liggingaan bosrand, aan park, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Foto's (6)

Bungalowpark 100 te Doldersums
Bungalowpark 100 te Doldersums
Bungalowpark 100 te Doldersums
Bungalowpark 100 te Doldersums
Bungalowpark 100 te Doldersums
Bungalowpark 100 te Doldersums

Bungalowpark 100, Doldersum

UNIEKE KANS!!!!Op zoek naar een RECREATIE BOUWPERCEEL (935 M2 eigen grond!) om naar uw eigen keuze een MOOIE, CREATIEVE, ZONNIGE EN/OF ENERGIEZUINIGE RECREATIEWONING te kunnen plaatsen? Met een schitterend, vrij uitzicht over de voorgelegen landerIJen waarin runderen lopen?Dan is dit het!!!Aan de rand van het bungalowpark Doldersum te Doldersum, is dit perceel gelegen. Betreft een bestaand bungalowpark (jaren '60), waarop verschillende soorten bungalows/woningen zijn gerealiseerd en verbouwd. Een park waar rust nog rust is en in d ... Lees de volledige omschrijving

UNIEKE KANS!!!!

Op zoek naar een RECREATIE BOUWPERCEEL (935 M2 eigen grond!) om naar uw eigen keuze een MOOIE, CREATIEVE, ZONNIGE EN/OF ENERGIEZUINIGE RECREATIEWONING te kunnen plaatsen? Met een schitterend, vrij uitzicht over de voorgelegen landerIJen waarin runderen lopen?

Dan is dit het!!!

Aan de rand van het bungalowpark Doldersum te Doldersum, is dit perceel gelegen. Betreft een bestaand bungalowpark (jaren '60), waarop verschillende soorten bungalows/woningen zijn gerealiseerd en verbouwd. Een park waar rust nog rust is en in deze groene omgeving komt u echt tot rust. De vele mogelijkheden tot recreëren, in de directe omgeving van het Drents Friese Wold, nodigt uit om te fietsen, spotten naar vogels, hertjes, konijntjes en eekhoorntjes in alle rust bekijken en zelfs mooie, trotse runderen. Wat wil een mens nog meer?

Het perceel is nog niet bouwrijp. Voor de juiste regels ten aanzien van het bouwen van een recreatiewoning op dit park, wordt verwezen naar: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bel of mail ons gerust voor de juiste link en voor meer informatie.Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Keizer Makelaardij logo

Keizer Makelaardij

Dieverbrug 51
7984 NH DIEVERBRUG
W: www.keizermakelaardij.nl
T: 0521-591159
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar