Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Raadhuisstraat 24C

5126CJ Gilze

€ 125.000,- k.k.
Type woning Benedenwoning
Woonoppervlakte 40 m2
Aantal kamers 1
Aangeboden sinds 18 september 2023

Omschrijving

Commerciële ruimte – Studio Raadhuisstraat 24C Gilze
Raadhuisstraat 24C is de benedenwoning en is momenteel als studio ingedeeld. Hier is dus een woonkamer, openkeuken en een “open” slaapkamer. Daarnaast is er een badkamer.

Zowel nummer 24B als 24C hebben een woonbestemming en kunnen dus onafhankelijk van elkaar bewoond worden. De technische installaties, zoals elektra, water en verwarming zijn gemeenschappelijk.

Raadhuisstraat 24B Gilze is eventueel in combinatie met 24C te koop. Er is een splitsingsakte en een vereniging van eigenaren. De energiekosten zullen via de servicekosten tussen de twee objecten verdeeld worden.

Appartement Raadhuisstraat 24B Gilze
In het centrum van Gilze aan de Raadhuisstraat 24B staat dit appartement bestaande uit een ruime bovenwoning en een benedenwoning. Het appartement valt onder het bestemmingsplan ‘Centrumgebied Gilze’ en de bestemming is ‘Centrum-1’.

Raadhuisstraat 24B is de bovenwoning bestaande uit een entree, hal, toilet, ruime woonkamer met openkeuken, een dakterras en op de 2e verdieping twee ruime slaapkamers (kan eventueel aangepast worden naar drie slaapkamers) en een ruime badkamer.

Officieel zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van de naastgelegen supermarkt. Op een van de parkeerplaatsen is een houten, afsluitbare berging van ca. 3.93 x 3.96 m geplaatst. Deze horen toe aan het appartement Raadhuisstraat 24B Gilze.

Naast de twee zelfstandige wooneenheden zijn, al dan niet in combinatie met wonen, de volgende activiteiten toegestaan:

De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. op de begane grondlaag van gebouwen (commerciële ruimte – studio):
1. detailhandel;
2. dienstverlening;
3. culturele voorzieningen;
4. ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt' een supermarkt met een bvo van maximaal 1.500 m2;
5. ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen' een bijgebouw met een maximale goothoogte van 3 meter en een maximale bouwhoogte van 4,5 meter;
6. horecabedrijven tot en met categorie 2 ter plaatse van de aanduiding 'horeca';
7. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van centrum - subcentrum' tevens zakelijke activiteiten, kantoorfuncties en maatschappelijke voorzieningen;
8. bij niet-woonfuncties behorende werkplaatsen en praktijk, kantoor- en opslagruimten;
9. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': één woning op de begane grond met al dan niet in samenhang daarmee aan-huis-gebonden-beroepen;
10. bij wonen behorende toegangen en bergingen;
b. op de eerste verdieping van gebouwen en hoger (appartement):
1. wonen al dan niet in samenhang daarmee aan-huis-gebonden-beroepen waarbij het aantal wooneenheden niet meer bedraagt dan ter plaatse met de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' is aangegeven;
2. bij wonen behorende toegangen en bergingen;
3. opslag, kantoor, en dergelijke ten dienste van de functie op de begane grond;
IN HET KORT

o Een laag energieverbruik, energielabel A.
o Een commerciële ruimte - studio.
o Bewoning beneden is mogelijk.
o Nieuwe C.V.-combiketel (2022), voorbereid voor hybride warmtepomp.
o Warmte terugwin installatie (WTW).
o Voorzien van glasvezel.
o Gelegen in het centrum van Gilze met diverse voorzieningen in de buurt.
o Bijzonder prettig is dat je zo naar de winkels en horecagelegenheden loopt.

In combinatie met Raadhuisstraat 24B Gilze
o Een appartement/bovenwoning.
o Geschikt voor dubbelbewoning, bijvoorbeeld ouders/kinderen, mantelzorg.

INDELING:

Nummer 24C benedenwoning/commerciële ruimte

Begane grond
De begane grond is momenteel ingericht als studio. In het verleden is deze ruimte gebruikt als kantoor/commerciële ruimte. Het bestemmingsplan staat ook horeca of detailhandel toe

Via de voordeur kom je in de woonkamer. In het midden is een wand geplaatst, waarachter de slaapkamer is. In het tussen gelegen deel is een keuken opgesteld. De keuken heeft een 4 pits inductiekookplaat met oven en een afzuigkap, In het werkblad is een RVS-spoelbak opgesteld. Er zijn diverse boven- en onderkasten. Er is een losse koelkast met vriezer aanwezig.

Aan de achterzijde is de toegang naar de badkamer. Hier is het toilet, douche en de wastafel met spiegel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine.

Gilze
Gilze ligt ten zuidwesten van Tilburg en heeft ruim 7.800 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Goirle of Tilburg. Er zijn ook goede busverbindingen naar Tilburg en Breda. Gilze heeft een centrale ligging nabij de A58 waardoor diverse steden vlot bereikbaar zijn. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen of je wandelt bijvoorbeeld door natuurgebied ‘Water aan de Warande’. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Gilze!

Verkoopvoorwaarden

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 125.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
18 september 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
63 m²
Woonoppervlakte
40 m²
Inhoud
130 m³
Bouw
Soort
appartement
Soort appartement
benedenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Indeling
Aantal woonlagen
1
Gelegen op woonlaag
1
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
1
Buitenruimte
Ligging
in centrum
Energie
Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas (combiketel) uit 2022 in eigendom

Locatie

Plattegronden

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.