Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Raadhuisstraat 24B

5126CJ Gilze

€ 350.000,- k.k.
Type woning Bovenwoning
Woonoppervlakte 117 m2
Aantal kamers 4
Aangeboden sinds 18 september 2023
Open Huis 30 september 2023 van 11:00 tot 15:00 uur

Omschrijving

Appartement Raadhuisstraat 24B Gilze
In het centrum van Gilze aan de Raadhuisstraat 24B staat dit appartement bestaande uit een ruime bovenwoning en een benedenwoning. Het appartement valt onder het bestemmingsplan ‘Centrumgebied Gilze’ en de bestemming is ‘Centrum-1’.

Raadhuisstraat 24B is de bovenwoning bestaande uit een entree, hal, toilet, ruime woonkamer met openkeuken, een dakterras en op de 2e verdieping twee ruime slaapkamers (kan eventueel aangepast worden naar drie slaapkamers) en een ruime badkamer.

Commerciële ruimte – Studio Raadhuisstraat 24C Gilze
Raadhuisstraat 24C is de benedenwoning en is momenteel als studio ingedeeld. Hier is dus een woonkamer, openkeuken en een “open” slaapkamer. Daarnaast is er een badkamer.

Zowel nummer 24B als 24C hebben een woonbestemming en kunnen dus onafhankelijk van elkaar bewoond worden. De technische installaties, zoals elektra, water en verwarming zijn gemeenschappelijk.

Raadhuisstraat 24C Gilze is eventueel in combinatie met 24B te koop. Er is een splitsingsakte en een vereniging van eigenaren. De energiekosten zullen via de servicekosten tussen de twee objecten verdeeld worden.

Officieel zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van de naastgelegen supermarkt. Op een van de parkeerplaatsen is een houten, afsluitbare berging van ca. 3.93 x 3.96 m geplaatst. Deze horen toe aan het appartement Raadhuisstraat 24B Gilze.

Naast de twee zelfstandige wooneenheden zijn, al dan niet in combinatie met wonen, de volgende activiteiten toegestaan:

De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. op de begane grondlaag van gebouwen (commerciële ruimte – studio):
1. detailhandel;
2. dienstverlening;
3. culturele voorzieningen;
4. ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt' een supermarkt met een bvo van maximaal 1.500 m2;
5. ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouwen' een bijgebouw met een maximale goothoogte van 3 meter en een maximale bouwhoogte van 4,5 meter;
6. horecabedrijven tot en met categorie 2 ter plaatse van de aanduiding 'horeca';
7. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van centrum - subcentrum' tevens zakelijke activiteiten, kantoorfuncties en maatschappelijke voorzieningen;
8. bij niet-woonfuncties behorende werkplaatsen en praktijk, kantoor- en opslagruimten;
9. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': één woning op de begane grond met al dan niet in samenhang daarmee aan-huis-gebonden-beroepen;
10. bij wonen behorende toegangen en bergingen;
b. op de eerste verdieping van gebouwen en hoger (appartement):
1. wonen al dan niet in samenhang daarmee aan-huis-gebonden-beroepen waarbij het aantal wooneenheden niet meer bedraagt dan ter plaatse met de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' is aangegeven;
2. bij wonen behorende toegangen en bergingen;
3. opslag, kantoor, en dergelijke ten dienste van de functie op de begane grond;
IN HET KORT

o Een laag energieverbruik, energielabel A.
o Een ruime bovenwoning.
o Nieuwe C.V.-combiketel (2022), voorbereid voor hybride warmtepomp.
o Woonkamer voorzien van airco (2023).
o Warmte terugwin installatie (WTW).
o Voorzien van glasvezel.
o Berging en parkeren op naastgelegen parkeerterrein supermarkt.
o Gelegen in het centrum van Gilze met diverse voorzieningen in de buurt.
o Bijzonder prettig is dat je zo naar de winkels en horecagelegenheden loopt.

In combinatie met Raadhuisstraat 24C Gilze
o Een benedenwoning, eventueel te gebruiken voor zakelijke activiteiten.
o Geschikt voor dubbelbewoning, bijvoorbeeld ouders/kinderen, mantelzorg.


INDELING:

Nummer 24B, bovenwoning

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal waar onder andere een bergruimte is, de meterkast (2 aardlekschakelaars, 8 lichtgroepen) en de trapopgang naar de 1e verdieping van het appartement/bovenwoning.

1e verdieping
Op de overloop is de toegang tot het toilet en de woonkamer. De ruime woonkamer heeft een L-vorm. Aan de voorzijde zijn drie grote dubbele ramen/deuren, zogenaamde Franse balkons. De grote raampartij zorgt voor veel licht in de woonkamer en biedt uitzicht op de Raadhuisstraat en de kerk op de achtergrond. De eikenhoutenvloer met brede planken geeft een warme sfeer. In het zitgedeelte is een gashaard aanwezig.

Achter is er ruimte voor de zithoek. Om de hoek is de uitgebreide openkeuken gelegen. Deze heeft een L-opstelling en heeft een neutrale tijdloze uitvoering. Naast de boven- en onderkasten is de keuken uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat met oven en afzuigkap, koelkast met diepvries en een vaatwasser.

Aan de achterzijde van de woonkamer zijn dubbele tuindeuren, welke toegang geven naar het dakterras. Het dakterras biedt veel privacy en is voorzien van terrastegels. De gepotdekselde wanden met de bloembakken maken het een heerlijke plek om te zitten.

2e verdieping
Via de vaste trap ga je naar de bovenste verdieping. Op de overloop is er een vide waar de opstelling is van de warmte terugwin installatie en de recent geplaatste CV-installatie (2022) welke is voorbereid op een hybride warmtepomp installatie. Hier zijn naast de overloop, de slaapkamers als ook de badkamer gelegen.

De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 4,50 x 6.00 m. De twee dakkapellen bieden uitzicht op de Raadhuisstraat en de kerk en zorgen voor veel licht in de kamer. Deze kamer is eventueel op te delen in twee slaapkamers.

De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.10 x 3.97 m.

De badkamer heeft een afmeting van ca. 2.37 x 2.70 m en is voorzien van een douche, een toilet en een dubbele wastafel met spiegel. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De wanden zijn tot het plafond betegeld.

Gilze
Gilze ligt ten zuidwesten van Tilburg en heeft ruim 7.800 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Goirle of Tilburg. Er zijn ook goede busverbindingen naar Tilburg en Breda. Gilze heeft een centrale ligging nabij de A58 waardoor diverse steden vlot bereikbaar zijn. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen of je wandelt bijvoorbeeld door natuurgebied ‘Water aan de Warande’. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Gilze!

Verkoopvoorwaarden

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
18 september 2023
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
63 m²
Woonoppervlakte
117 m²
Overige inpandige ruimte
2 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
26 m²
Inhoud
500 m³
Bouw
Soort
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
zadeldak
Indeling
Aantal woonlagen
3
Gelegen op woonlaag
2
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
airconditioning
Bergruimte
Soort
vrijstaand hout
Buitenruimte
Ligging
in centrum
Energie
Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel, warmte terugwininstallatie
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas (combiketel) uit 2022 in eigendom

Locatie

Plattegronden

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.