Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder bod

Stationsweg 22

4205AA Gorinchem

€ 240.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 21 oktober 2021
Verkoopmakelaar

Waterpoort Makelaars B.V.

Gorinchem

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Wat een waanzinnige plek om te wonen! Deze plek is wel één van de mooiste plekjes van Gorinchem. Op het water en tegenover het station van Gorinchem en toch rustig gelegen. Deze woonark “De Zilvermeeuw” is gedateerd, maar biedt voldoende mogelijkheden om hier een mooie woonplek van te maken. De woonark wordt betreden via de loopbrug. Achter de voordeur is de ruime hal gesitueerd met toegang tot de benedenverdieping. Ook het toilet is te vinden in de hal. Vanuit de hal is de ruime woonkamer te bereiken met toegang tot het buitenzijde van de woonark. Vanuit de woonkamer heb je het mooiste uitzicht van Gorinchem met uitzicht op de stadswallen en op het Kanaal Van Steenenhoek. Vanuit de woonkamer is de open keuken toegankelijk. Op deze verdieping zijn verder een inpandige badkamer en een grote slaapkamer te vinden.

Op de benedenverdieping zijn vier kamers en/of bergingen te vinden. Deze ruimtes zijn niet gebruiksklaar maar zijn hierdoor wel aan te passen aan ieders eigen wensen. Het totale oppervlak van deze woonark is ongeveer 180 m².

Maak een afspraak voor een bezichtiging om deze woonark van binnen te zien. Het is zeker de moeite waard.

Algemeen:
Huurprijs ligplaats € 1.214,47 per jaar (prijspeil 2020);
Oppervlakte ligplaats water 127 m²;
Huurprijs tuin € 207,00 per jaar. Prijspeil 1-7-2021, deze wordt jaarlijks geïndexeerd;
Huurprijs parkeerplaats €136,50 per jaar. Prijspeil 1-7-2021. De verschuldigde huurprijs bedraagt per jaar tweemaal het binnen de gemeente Gorinchem gehanteerde tarief voor een parkeervergunning binnenstad voor de eerste bewoner;
De woonark heeft een oppervlakte van ongeveer 180 m²;
De woonark wordt verwarmd door middel van een cv-installatie type Intergas HRe;
De woonark heeft deels dubbelglas;
In de tuin staat een houten blokschuur;
Alle biedingen lopen via Arkelstad notarissen via een gesloten envelop. Biedingen zijn uit te brengen tot uiterlijk 25 november 2021 12.00 uur. Correspondentie en vragen over het biedingsproces lopen via Waterpoort Makelaars.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 240.000,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
21 oktober 2021
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie