Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder bod

Piet Heinstraat 7F

3274LR Heinenoord

€ 39.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 28 juli 2022
Verkoopmakelaar

Van der Vinden Makelaars B.V.

Strijen

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Het huis te klein en een loods te duur?

Deze garagebox van maar liefst 28 m² is wellicht de ideale oplossing voor het te kleine huis en de te dure loods... De lengte is 'standaard', de breedte is ongeveer anderhalf keer de breedte van 'een standaard garage'. Uiteraard is de garagebox voorzien van een betonvloer en voorts van een plat dak met vernieuwde bitumineuze bedekking, een lichtkoepel en een nieuwe sectionaldeur.

Dit lijkt me ook een prachtige oplossing voor de ZZP'er (bij voorbeeld een schilder, stukadoor, timmerman), maar ook voor de belegger met 'slapend geld'.

Zo veel mensen willen graag een garagebox huren (ook omdat er zelden 1 te koop komt). Veel vraag en weinig aanbod… dat zorgt voor een mooi rendement.

Of bent u op zoek naar stalling, voor uw oldtimer, luxe wagen, boot/trailer, aanhangwagen, motor(s), of de goederen die u via uw webshop verkoopt?,

Er is geen elektra, geen gas en geen water aanwezig, dus ook geen maandelijkse kosten voor nutsvoorzieningen

Mocht u behoefte hebben aan elektra, dan is het vrij eenvoudig om zelf een zonnepaneel te plaatsen op het dak.

De garage staat op: 28 m² eigen grond, er zijn geen VVE (kosten en bijdragen), aan de voorzijde ligt een plein/toegangsweg, waarvan één/twaalfde onverdeeld aandeel bij deze garage behoort, dat is kadastraal bekend als: gemeente, Heinenoord sectie H nummer 367, voor het geheel groot 206 m².

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 39.000,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
28 juli 2022
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie