Hét vastgoedaanbod van Nederland
nieuw beschikbaar

Koningin Emmalaan 72 / Oranjehof 101 d

4141ED Leerdam

€ 25.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 23 september 2022

Omschrijving

Garagebox Koningin Emmalaan 72 / Oranjehof 101 d te Leerdam.

De garagebox is voorzien van een kanteldeur én een separate loopdeur.

Afmetingen binnenmaten:
Lengte 7.16 meter
Breedte 2.87 meter

Zie onze website voor meer informatie.
De overdracht vindt plaats bij projectnotaris Marks Wachters te Eindhoven.

Alle objecten worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.
Wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf de getoonde prijs, dit is het minimale bedrag waar vanaf geboden kan worden.
Via onze website komt u op het biedingsplatform.

BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen onder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 25.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 september 2022
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden