Molenstraat 11

Nieuwerkerk € 149.500,- k.k.

Garage
Perceeloppervlakte647
Dit object printen
Molenstraat 11 Nieuwerkerk - foto 1
Molenstraat 11 Nieuwerkerk - foto 2
Molenstraat 11 Nieuwerkerk - foto 3
Molenstraat 11 Nieuwerkerk - foto 4
Molenstraat 11 Nieuwerkerk - foto 5

Overdracht

Vraagprijs€ 149.500,- k.k.
Aangeboden sinds14 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwbestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte647

Foto's (5)

Molenstraat 11 te Nieuwerkerks
Molenstraat 11 te Nieuwerkerks
Molenstraat 11 te Nieuwerkerks
Molenstraat 11 te Nieuwerkerks
Molenstraat 11 te Nieuwerkerks

Molenstraat 11, Nieuwerkerk

Beleggers opgelet! Midden in het dorp Nieuwerkerk ligt dit complex van 14 garages wat wij u te koop aanbieden. De garages staan op een perceel eigen grond van 647 m2. Middels een ontsluitingsweg zijn de garages te bereiken vanaf de Molenstraat. De ontsluitingsweg en het voorterrein voor de garages is verhard met betonklinkers. De garageboxen zijn in steen opgemetseld en allen voorzien van een stalen kanteldeur. Tevens zijn de garages voorzien van een betonvloer. Op het dak liggen asbest golfplaten. De maten van de afzonderlijke boxen zijn ca. 5 ... Lees de volledige omschrijving

Beleggers opgelet! Midden in het dorp Nieuwerkerk ligt dit complex van 14 garages wat wij u te koop aanbieden. De garages staan op een perceel eigen grond van 647 m2. Middels een ontsluitingsweg zijn de garages te bereiken vanaf de Molenstraat. De ontsluitingsweg en het voorterrein voor de garages is verhard met betonklinkers. De garageboxen zijn in steen opgemetseld en allen voorzien van een stalen kanteldeur. Tevens zijn de garages voorzien van een betonvloer. Op het dak liggen asbest golfplaten. De maten van de afzonderlijke boxen zijn ca. 5.50m1 x 2.75m1.

Wij bieden u deze garages aan in verhuurde staat. U heeft dus direct rendement na aankoop, wat de investering aantrekkelijker maakt. De garages worden verhuurd voor €35,- per maand. Wat neerkomt op totale max. inkomsten van €5880,- per jaar. Alle garages zijn op dit moment verhuurd.
Voor de achterliggende garages (A 1666) zal er een erfdienstbaarheid van uitweg geregeld worden. Waarbij kosten voor onderhoud weg komt voor lijdend erf.
Wij nodigen u graag uit om dit garagecomplex een keer te bekijken, voor het beantwoorden van specifieke vragen kunt u altijd naar ons kantoor bellen.Toon minder

Locatie

Brochures

Bekijk brochure 1

Financiering

Verkoopmakelaar

Kooijman Makelaardij B.V. logo

Kooijman Makelaardij B.V.

Deltastraat 12
4306 BK NIEUWERKERK
W: www.kooijmanmakelaardij.nl
T: 0111-644145
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar