nieuw beschikbaar

Steunenbergerweg

8121RJ Olst

€ 325.000,- v.o.n.
Type woning
Woonoppervlakte 0 m2
Aantal kamers 0
Aangeboden sinds 10 juli 2024

Omschrijving

Prachtige en royale bouwkavel te koop!

Gelegen in de zeer gewilde driehoek Olst, Raalte en Deventer ligt deze prachtige nieuwbouwlocatie in het buitengebied van Olst. De nog te realiseren rietgedekte woonboerderij in het achterhuis biedt u met een inhoud van 900 m3 en een kavel van 2.090 m2 alle mogelijkheden om zeer aangenaam te wonen en eventueel te werken met een aan huis gebonden beroep. Ook de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaand bijgebouw in de vorm van een steltenberg maken dit object uniek. Dit gebouw is te gebruiken voor vele doeleinden, zoals stalling, opslag, maar zou tevens als werkruimte gebruikt kunnen worden. Gezien de grootte van deze fantastische kavel is het uiteraard ook mogelijk om hobbymatig dieren in deze steltenberg te houden.

Het object maakt deel uit van een groter ensemble, waarbij in totaal 7 riante buitenhuizen gerealiseerd gaan worden allen voorzien van een ruime tuin binnen het totale projectareaal van 25.020 m2. Inmiddels zijn 4 buitenhuizen gerealiseerd en zijn er momenteel nog 2 bouwlocaties beschikbaar. Interesse in een bezichtiging? Neem hiervoor contact op met ons kantoor, zodat we een afspraak in kunnen plannen met u. We zijn telefonisch te bereiken op 0318-419600 of per e-mail via info@qqbusiness.nl.

Uitgangspunten zijn een kwalitatief hoogwaardige, zeer energiezuinige (A+++) en duurzame woning met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp.

Er is GEEN aannemersverplichting.

Kaveleigenschappen:
- GEEN aannemersverplichting.
- De toegangsweg, erfverharding, tuinen en gezamenlijke parkeerplaatsen worden aangelegd, zoals gepresenteerd in het Erf- en landschapsplan. Deze terrein- en aanlegkosten worden separaat in rekening gebracht bij de kopende partij.
- De oostelijke toegangsweg vanaf de entree aan de Steunenbergerweg komt in eigendom bij kavel 1 en 2. Deze vorm van eigendom wordt ook wel mandeligheid genoemd. De toegangsweg dient onderhouden te worden door de erfdelers. De kosten worden gelijkwaardig verdeeld over de twee eigenaren van de genoemde kavels.
- Een gedeelte van de kavel heeft de bestemming wonen en het overige gedeelte betreft agrarische grond. Op de kaart van de ruimtelijke plannen in de brochure zijn deze bestemmingen weergegeven.
- De indeling van de woonboerderij kan grotendeels naar vrije hand worden bepaald in overleg met de projectarchitect.
- Glasvezel is aanwezig op de locatie. Indien gewenst kan de woning aangesloten worden op dit netwerk, waarbij de kosten voor de koper zijn.
- Nutsvoorzieningen: Het riool is reeds aangelegd tot aan de kavel. Verder zijn voorbereidingen in gang gezet voor wat betreft water en elektra. Alle aansluitkosten zijn voor de koper.
- V.O.N. (vrij op naam): De kosten van BTW/overdrachtsbelasting en de notaris zijn voor de verkoper. Kosten voor een eventuele hypotheekinschrijving zijn voor koper.

Voor een uitgebreide toelichting met alle details verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde brochure.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 325.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
10 juli 2024
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
2.090 m²
Bouw
Soort bouw
n.v.t.
Buitenruimte
Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Achtertuin
1.987 m² (75 m diep en 26 m breed)
Energie
Energielabel
A+++

Locatie

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.