West Achterweg 2c

Oude-Tonge € 210.000,- k.k.

WoningtypeBenedenwoning
Woonoppervlakte75 m²
Aantal kamers3
Dit object printen
West Achterweg 2c Oude-Tonge - foto 1
West Achterweg 2c Oude-Tonge - foto 2
West Achterweg 2c Oude-Tonge - foto 3

Overdracht

Vraagprijs€ 210.000,- k.k.
Aangeboden sinds4 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort appartememtbenedenwoning
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte75 m²
Inhoud300 m³

Indeling

Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal woonlagen1
Gelegen op woonlaag1

Foto's (3)

West Achterweg 2c te Oude-Tonges
West Achterweg 2c te Oude-Tonges
West Achterweg 2c te Oude-Tonges

West Achterweg 2c, Oude-Tonge

Wij bieden u aan 3 prachtige appartementen in het centrum van Oude-Tonge. De appartementen zijn nieuw en nog niet in gebruik genomen.Van schoolgebouw naar appartementencomplex.

De voormalige school aan de Westelijke Achterweg is een van de meest opmerkelijke nieuwbouwprojecten in Oude-Tonge. Het voormalig schoolgebouw verandert in een appartementencomplex met een karakteristieke, industriële stijl.

Het voormalig schoolgebouw ligt centraal nabij winkels en verschillende recreatiemogelijkheden.Het complex heeft een oppervlakte van 527 ... Lees de volledige omschrijving

Wij bieden u aan 3 prachtige appartementen in het centrum van Oude-Tonge. De appartementen zijn nieuw en nog niet in gebruik genomen.

Van schoolgebouw naar appartementencomplex.
De voormalige school aan de Westelijke Achterweg is een van de meest opmerkelijke nieuwbouwprojecten in Oude-Tonge. Het voormalig schoolgebouw verandert in een appartementencomplex met een karakteristieke, industriële stijl.
Het voormalig schoolgebouw ligt centraal nabij winkels en verschillende recreatiemogelijkheden.

Het complex heeft een oppervlakte van 527 m² met vier 3-kamerappartementen en twee 2-kamerappartementen.

De drie appartementen die wij u aanbieden zijn gereed. Het gaat om de volgende appartementen.
Appartement 1:
Het appartementsrecht, uitmakende het eenhonderdvijftig/eenduizendtwintigste (150/1.020) aandeel in de gemeenschap en omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend als West Achterweg 2a, 3255 AZ Oude-Tonge, kadastraal bekend gemeente Oostflakkee, sectie C complexaanduiding 6191-A, appartementsindex 2.
West Achterweg 2a is een appartement op de begane grond met berging. Betreft een 2-kamer appartement met een loggia. Indeling is hal, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer en intern twee bergingen. Extern ook nog een berging.
Vraagprijs € 180.000,-k.k.


Appartement 2:
Het appartementsrecht, uitmakende het eenhonderdtachtig/eenduizendtwintigste (180/1.020) aandeel in de gemeenschap en omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning op de begane grond en eerste verdieping, en tuin en berging op de begane grond, plaatselijk bekend West Achterweg 2c, 3255 AZ Oude-Tonge, kadastraal bekend gemeente Oostflakkee, sectie C complexaanduiding 6191-A, appartementsindex 4.
West Achterweg 2c is een appartement op de begane grond met tuin. Betreft een 3-kamer appartement met een eigen tuin. Indeling is hal, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer, twee slaapkamers en berging met wasmachine aansluiting. In de woonkamer heeft dit appartement nog een vide met ruime slaapzolder. Zeer veel ruimte in dit appartement. Mogelijkheid om nog een berging in de tuin te realiseren.
Vraagprijs € 210.000,-k.k.


Appartement 3:
Het appartementsrecht, uitmakende het eenhonderdzeventig/eenduizendtwintigste (170/1.020) aandeel in de gemeenschap en omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van woning op de eerste en tweede verdieping, plaatselijk bekend West Achterweg 2e, 3255 AZ Oude-Tonge, kadastraal bekend gemeente Oostflakkee, sectie C complexaanduiding 6191-A, appartementsindex 6.
West Achterweg 2e is een appartement op de eerste verdieping met berging. Betreft een 3-kamer appartement met een loggia. Indeling is hal, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer en twee slaapkamers. Op de begane grond een berging.
Vraagprijs € 199.000,-k.k.

De bijdrage aan de VVE is 60,- per maand per appartement.Toon minder

Locatie

Brochures

Bekijk brochure 1
Bekijk brochure 2
Bekijk brochure 3

Financiering

Verkoopmakelaar

Houmes Makelaars logo

Houmes Makelaars

Markt 82
4361 AG WESTKAPELLE
W: www.houmesmakelaars.nl
T: 0118-571539
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar