Bathseweg 50

Rilland € 470.000,- k.k.

WoningtypeWoonboerderij
Woonoppervlakte300 m²
Aantal kamers11
Dit object printen
Bathseweg 50 Rilland - foto 1
Bathseweg 50 Rilland - foto 2
Bathseweg 50 Rilland - foto 3
Bathseweg 50 Rilland - foto 4
Bathseweg 50 Rilland - foto 5
Bathseweg 50 Rilland - foto 6
Bathseweg 50 Rilland - foto 7
Bathseweg 50 Rilland - foto 8
Bathseweg 50 Rilland - foto 9
Bathseweg 50 Rilland - foto 10
Bathseweg 50 Rilland - foto 11
Bathseweg 50 Rilland - foto 12
Bathseweg 50 Rilland - foto 13
Bathseweg 50 Rilland - foto 14
Bathseweg 50 Rilland - foto 15
Bathseweg 50 Rilland - foto 16
Bathseweg 50 Rilland - foto 17
Bathseweg 50 Rilland - foto 18
Bathseweg 50 Rilland - foto 19
Bathseweg 50 Rilland - foto 20
Bathseweg 50 Rilland - foto 21
Bathseweg 50 Rilland - foto 22
Bathseweg 50 Rilland - foto 23
Bathseweg 50 Rilland - foto 24

Overdracht

Vraagprijs€ 470.000,- k.k.
Aangeboden sinds5 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1890

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte300 m²
Perceeloppervlakte11500 m²
Inhoud1230 m³

Indeling

Aantal kamers11
Aantal slaapkamers5
Aantal woonlagen3

Energie

Verwarminggaskachels
C.V.-ketelc.v.-ketel (combiketel)

Buitenruimte

Liggingvrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom
Tuinachtertuin
Ligging tuinnoord

Foto's (24)

Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands
Bathseweg 50 te Rillands

Bathseweg 50, Rilland

Klassieke woonboerderij met paardenstallen, schuur, weiland en verdere aanhorigheden op circa 01.15.00 ha grond. Meer grond bespreekbaar!

Situering
Dit agrarisch bedrijf met klassieke woonboerderij is gelegen in Zeeland, in het buitengebied van het dorpje Rilland, gemeente Reimerswaal. Rilland ligt ten zuiden van de Oosterschelden en ten noorden van de Westerschelde. Rilland kent verschillende voorzieningen in de buurt waaronder: supermarkten, winkels met overige dagelijkse levensmiddelen, cafés, restaurants, basisonderwijs, ... Lees de volledige omschrijving

Klassieke woonboerderij met paardenstallen, schuur, weiland en verdere aanhorigheden op circa 01.15.00 ha grond. Meer grond bespreekbaar!

Situering
Dit agrarisch bedrijf met klassieke woonboerderij is gelegen in Zeeland, in het buitengebied van het dorpje Rilland, gemeente Reimerswaal. Rilland ligt ten zuiden van de Oosterschelden en ten noorden van de Westerschelde. Rilland kent verschillende voorzieningen in de buurt waaronder: supermarkten, winkels met overige dagelijkse levensmiddelen, cafés, restaurants, basisonderwijs, een huisarts en apotheek, uitgaansgelegenheden en verdere aanhorigheden. Rilland is makkelijk bereikbaar via de A58 (Bergen op Zoom-Goes) welke 300 meter verwijderd is van het dorp. Kortom een landelijke omgeving, uitstekend om wonen en werk te combineren.

De woonboerderij
De vrijstaande woonboerderij is gebouwd omstreeks 1890 (BAG) en is in de loop der jaren van een aanbouw voorzien. De woonboerderij heeft een inhoud van circa 1.230 m³. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit steens metselwerkmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer, originele grenen kozijnen voorzien van enkele beglazing en natuurstenen vensterbanken en neuten. Het wolfseindendak is opgebouwd uit een houten constructie en gedekt met dakpannen. De woonboerderij wordt verwarmd middels lokale gaskachels. De warmwatervoorziening geschiedt middels een boiler en een badgeiser. De woning heeft een klassieke uitstraling en veel originele details zijn nog zichtbaar, wel dient er rekening gehouden te worden met grondige renovatie dan wel amoveren.


Indeling
De hal/gang aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met graniet als vloerafwerking. De hal geeft toegang tot de keuken en biedt middels een brede en klassieke trap toegang tot de eerste verdieping. De hal is als enigste ruimte van de woning gedeeltelijk geïsoleerd.
De keuken is in 1989 geplaatst en is afgewerkt met hout als vloerafwerking. De keuken is voorzien van een tegelaanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, elektrische oven, twee spoelbakken en voldoende onder- en bovenkastjes.
Het kantoor is afgewerkt met een bewerkt plafond en hout als vloerafwerking en is voorzien van een erker aan de voorzijde. De hobbyruimte is tevens afgewerkt met een bewerkt plafond en hout als vloerafwerking.
De woonkamer is afgewerkt met parket als vloerafwerking. De woonkamer beschikt over een originele dubbele schuifdeur/kamer en suite deuren welke toegang geeft tot de serre.

De aanbouw
Rond 1900 is de woning voorzien van een aanbouw. De gehele aanbouw is afgewerkt met hout als plafondafwerking en beschikt over houten spanten. De aanbouw is voorzien van een gewasbeschermingsmiddelenhok, tuingereedschapsruimte, afdak en twee bijkeukens waarvan een met keukenblok en toilet.Eerste verdieping
1e verdieping
Via de overloop zijn de vijf slaapkamers waarvan één met vaste kasten bereikbaar. Tevens is de inbouwkast, de badkamer met bad, douche en wastafel en het apart toilet bereikbaar. De gehele bovenverdieping is afgewerkt met hout als vloerafwerking.

Tweede verdieping
2e verdieping
De ruime zolder is afgewerkt met een balkenconstructie en is bereikbaar middels een vaste trap vanuit de 1e verdieping. De zolder is voorzien van vaste inbouwkasten en twee sets van drie ramen.

Bijzonderheden
De schuur (ca. 785 m²) (17x46 m) is gebouwd omstreeks 1990. Het betreft een bouwconstructie bestaande uit staal met een damwandprofiel en een gemetselde borstwering. De schuur beschikt over een gedeeltelijk betonnen, betontegels en betonstenen vloer. Het dak is gedekt met abc-golfplaten (asbest) met gedeeltelijk lichtplaten op houten gordingen. De schuur is voorzien van ca. 20 meter vaste keerwand, twee loopdeuren en twee overhead deuren (5x4 m). De goothoogte bedraagt 4.20 m en de nokhoogte bedraagt 7.35 m.

De (nieuwe) paardenstal (ca. 75 m²) in gebouwd in 2002 en beschikt over een betonnen begane grondvloer. De paardenstal is voorzien van een gang van ±3.5 m breed, 13 boxen (3.5 x 3.5 m), een brink met voerbak en een spuitplaats met warmwateraansluiting. Tevens beschikt de stal over nok ventilatie en twee schuifdeuren.

De (oude) paardenstal is gebouwd omstreeks 1950. De stal is opgetrokken uit houten spanten op een gemetselde borstwering , met rabatdelen-wanden en een betonnen begane grondvloer. Het zadeldak is gedekt met abc-golfplaten. De paardenstal is voorzien van 7 ponyboxen. De goothoogte bedraagt 2.5 en 2 m, de nokhoogte bedraagt ca. 4 m.

Paddocks, buitenrijbaan en weiland
Op het perceel zijn een aantal ruime zand paddocks, een ruim aantal weides, een longeercirkel en een buitenrijbaan (ca. 20m x 40m) inclusief verlichting. De paddocks en weides zijn omheind met hardhouten palen en schrikdraad.

De tuin is voorzien van diverse meerjarige beplanting en een royaal gazon. De oprit is deels voorzien van klinkerverharding en deels voorzien van betonverharding.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2016’ van de gemeente Reimerswaal, heeft dit agrarisch bedrijf met woonboerderij en bijgebouwen de bestemming ‘Agrarisch’. Er zijn diverse mogelijkheden om de activiteiten en de opstallen op het perceel uit te breiden.
Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van deze locatie? Neem vrijblijvend contact op met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en CAI;
- Schitterend uitzicht;
- Gelegen op 350 meter van het dorp Rilland;
- Op het perceel bevindt zich een septictank;
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- De onderhoudssituatie van de woning is slecht, er dient rekening gehouden te worden met grondige renovatie dan wel amoveren;
- Landelijk gelegen;
- Ruime bijgebouwen;
- Binnen enkele minuten op de snelweg;
- Gelegen op 1,5 KM van de Schelde;
- De locaties is bij uitstek geschikt om wonen-, werk en hobby te combineren;
- Ideaal geschikt voor het oprichten van een paardenhouderij en/of pensionstalling;
- De omgeving biedt vele mogelijkheden om te recreëren en te sporten;
- Schitterende locatie voor het creëren van een bed and breakfast.
- Meer grond bespreekbaar.Toon minder

Locatie

Video's

Financiëring

Verkoopmakelaar

Staal Makelaars BV

Brieltjenspolder 40
4921 PJ MADE
W: www.staalmakelaars.nl
T: 0162-570471
E: info@staalmakelaars.nl

Neem contact op met de makelaar