beschikbaar

Kratonkade 1

3024ES Rotterdam

€ 15.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 8 september 2023

Omschrijving

Te koop/te huur: motorparkeerplaats in de privéparkeergarage aan de Kratonkade in Rotterdam (eventueel meerdere beschikbaar). De beveiligde parkeergarage bevindt zich onder de Lloydtoren aan de kop van de Lloydpier. De ideale plek in Rotterdam voor het veilig en droog stallen van uw motor, scooter, biro of scootmobiel. Ook voor beleggers zijn deze parkeerplaatsen een interessante belegging.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Kratonkade. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 en -2 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem en de parkeergarage beschikt over meerdere camera's.

De vraagprijs bedraagt €15.000 k.k. per motorparkeerplaats. De maandelijkse VVE-bijdrage bedraagt €8,61 per maand en is daarmee erg laag. Voor beleggers kan dit zeer interessant zijn.

Project
De Lloydtoren is opgeleverd in 2011 en is met zijn 75 meter hoogte de blikvanger van de Lloydpier. Het appartementencomplex bestaat uit 100 appartementen en vier penthouses. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht over het water en Rotterdam. Op de begane grond is 600m2 aan commerciële ruimte en is de ingang van de twee laags ondergrondse parkeergarage.

Omgeving
Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de A20 en A13 en aantrekkelijke faciliteiten zoals de Schiecentrale, Albert Heijn en het winkelcentrum Big Shops Parkboulevard (Vierhavensstraat). Het Lloydkwartier ligt tussen de Westzeedijk, Parkhaven, Nieuwe Maas en Schiehaven. Het gebied was vroeger een havengebied. Dat is tot op de dag van vandaag goed te zien door de prachtig gerenoveerde pakhuizen en loodsen. De afgelopen jaren is het gebied herontwikkeld tot een moderne nieuwbouwwijk. Op de Lloydpier verrijzen de komende jaren meer nieuwe complexen en woningen, tot in totaal zo’n 700 woningen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 15.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
8 september 2023
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden