Van Vollenhovenstraat 3A

Rotterdam € 475.000,- v.o.n.

WoningtypeBenedenwoning
Woonoppervlakte158 m²
Aantal kamers1
Dit object printen
Van Vollenhovenstraat 3A Rotterdam - foto 1

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- v.o.n.
Aangeboden sinds4 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bijdrage VVE€ 70.00 p/m

Bouw

Soort appartememtbenedenwoning
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2018
Soort dakplat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte158 m²
Inhoud414 m³

Indeling

Aantal kamers1
Aantal woonlagen1
Gelegen op woonlaag1
Voorzieningenmechanische ventilatie, lift

Energie

Isolatievolledig geïsoleerd
Verwarmingstadsverwarming
Warm watercentrale voorziening

Buitenruimte

Liggingin centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Garage

Soort garageparkeerkelder

Foto's (1)

Van Vollenhovenstraat 3A te Rotterdams

Van Vollenhovenstraat 3A, Rotterdam

Prachtig en comfortabel wonen en werken in het historische Scheepvaartkwartier? Hierbij bieden wij ruim 200 citylofts, 6 ateliers en 4 XL-ateliers aan in het project Van Vollenhovenkwartier; een unieke kans om te kunnen wonen of werken in het historische Scheepvaartskwartier! Het gebouw “Van Vollenhovenkwartier” wordt, met behoud van de bestaande architectuur, hoogwaardig getransformeerd naar chique Citylofts, met een stijlvolle entree, atrium, een parkeergarage en “last but not least” een ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage. ... Lees de volledige omschrijving

Prachtig en comfortabel wonen en werken in het historische Scheepvaartkwartier? Hierbij bieden wij ruim 200 citylofts, 6 ateliers en 4 XL-ateliers aan in het project Van Vollenhovenkwartier; een unieke kans om te kunnen wonen of werken in het historische Scheepvaartskwartier! Het gebouw “Van Vollenhovenkwartier” wordt, met behoud van de bestaande architectuur, hoogwaardig getransformeerd naar chique Citylofts, met een stijlvolle entree, atrium, een parkeergarage en “last but not least” een ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage. Op de begane grond werden 6 ateliers gerealiseerd en vanwege het succes van deze units wordt de oorspronkelijke grote commerciële ruimte opgesplitst in vier XL-ateliers. Het gebouw krijgt een geheel andere uitstraling, gevel en raampartij, waardoor er een modern gebouw ontstaat met een klassieke uitstraling die past in deze omgeving.

Jonge professionals, ondernemers, stellen die weer terugkeren naar de stad. Het Van Vollenhovenkwartier trekt een gevarieerde community van stedelingen met een liefde voor Rotterdam.

Er zijn nog enkele XL-ateliers te koop. Voor uitgebreide informatie over de verschillende types kan u contact opnemen met ons kantoor of de website vanvollenhovenkwartier nl raadplegen. Gezien het starten van de werkzaamheden is het niet meer mogelijk om het gebouw te bezichtigen.


De omgeving
Als bewoner van het Van Vollenhovenkwartier geniet je iedere dag van de grandeur van de monumentale wijk Het Scheepvaartkwartier. Een wijk bekend door zijn bijna 100 rijksmonumenten en als een van de rijkste wijken van Nederland. In enkele stappen van je thuis vind je top restaurants en musea, kan je borrelen in de prachtige historische Veerhaven of ontspannen met vrienden in het Park. Ook de andere Rotterdamse parels liggen aan je voeten. Of het nu gaat om de Markthal, Museumkwartier, Rotterdam Centraal of de Wilhelminapier. Alle hotspots zijn dichtbij en ook makkelijk met het OV en Watertaxi te bereiken.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling van specifiek deze werkloft kan u contact met ons opnemen voor de gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2018.
• Oppervlakte circa 158 m2.
• Stijlvolle entree en atrium.
• De bestemming van het gehele gebouw staat wonen toe echter de gebruiksfunctie op de begane
grond is / oplevering zal zijn als: bedrijfsruimte.
• Ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage.
• Parkeren is in onderliggende parkeergarage mogelijk (huurplaats).
• Het atelier wordt opgeleverd met een eigen berging (verplichte afname a € 15.000,=). De berging
heeft een oppervlakte van circa 10m2.
• Het Van Vollenhovenkwartier is gelegen op de hoek van de Westzeedijk met de Van
Vollenhovenstraat.
• Er zal een actieve VvE tot stand komen.
• Prognose oplevering: eind eerste kwartaal 2019.

Colofon:
Van Vollenhovenkwartier is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep, Trivestor en DBOG BV
Architect: RoosRos architecten.
De makelaars van MAARTENMakelaardij (www.maartenmakelaardij.nl, 010-8181487) en Woonvisie Makelaars (www.woonvisie.nl, telefoon 010-2180280) begeleiden de verkoop.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan de informatie en impressies in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

MAARTENMakelaardij Rotterdam B.V. logo

MAARTENMakelaardij Rotterdam B.V.

Maaskade 121
3071 NK ROTTERDAM
W: www.maartenmakelaardij.nl
T: 010-8181487
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar