nieuw beschikbaar

Siciliëboulevard 118

3059XT Rotterdam

€ 1,- k.k.
Type woning Villa
Woonoppervlakte 195 m2
Aantal kamers 6
Aangeboden sinds 12 februari 2024

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
Op 14 maart 2024 bij inzet en afslag vanaf 09.00 uur,
Via het internetplatform van Vastgoedveiling B.V. (www.vastgoedveiling.nl)
Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

de twee-onder-een kapwoning met ondergrond, tuin en verder toebehoren, gelegen te 3059 XT Rotterdam, Siciliëboulevard 118, kadastraal bekend gemeente Rotterdam, sectie BC nummer 2601, ter grootte van eenhonderd vijfennegentig vierkante meter (195 m2) (het "Registergoed"), daaronder begrepen de verpande roerende zaken als bedoeld in artikel 3:254 van het Burgerlijk Wetboek.

Er zijn geen bezichtigen mogelijk via KOOPHUIS Makelaars!
Op het verzoek van bezichtigingsaanvragen zal derhalve ook geen reactie op gegeven worden.

Het aantal m2 woonoppervlakte is overgenomen vanuit diverse externe bronnen. Alle publiceerde informatie op Funda is gebaseerd op externe bronnen en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) – als volgt: In gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploot. In dit exploot wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer. Voor rekening van koper komt: - het notarieel honorarium; - de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches; - de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. 2 De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 27 februari 2024 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Vastgoedveiling B.V. (www.vastgoedveiling.nl) en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financieel gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00. Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 11 april 2024.

Info: www.vastgoedveiling.nl Notaris I.M.B. Balvert Dossierbehandelaar B. de Groot

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 1,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
perceeloppervlakte
195 m²
Woonoppervlakte
195 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m²
Inhoud
681 m³
Bouw
Soort
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Bouwperiode
2001-2010
Indeling
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
4
Energie
Energielabel
A

Locatie

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.

Verkoopmakelaar

Koophuis Makelaars Westewagenstraat 54
3011AT Rotterdam