Hét vastgoedaanbod van Nederland
onder bod

Lingestraat 24

4156AP Rumpt

€ 150.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 17 juni 2021
Verkoopmakelaar

Van Gellicum Vastgoed b.v.

Rumpt

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een royaal recreatieperceel met insteekhaven voor een gemotoriseerd vaartuig aan de Linge, dan is dit misschien uw kans !

Aan het landelijk gelegen pad ligt dit royale recreatieperceel op maar liefst 1.300 m2 eigen grond. Het perceel sluit direct aan op de rivier "De Linge". Aan deze rivier vindt u rust en ruimte.

Het perceel Kadastraal bekend: Deil, sectie: N, nummer: 491 beschikt over een eigen insteekhaven voor een gemotoriseerd vaartuig. Vissen, varen, zwemmen alles is mogelijk op dit unieke perceel.

Op het perceel is elektriciteit aanwezig, andere nutsvoorziening zijn er niet.

In 2011 is het "verkeersbesluit ligplaatsen Linge 2011" van kracht geworden. Aan dit perceel bevindt zich een (jaarrond) ligplaats voor een gemotoriseerd voortbewogen vaartuig. Interessant is dat dit besluit ook aangeeft dat er geen nieuwe ligplaatsen meer worden uitgegeven. De lengte van het vaartuig mag maximaal 18 meter zijn en niet breder dan 4 meter.

Heeft u interesse in dit perceel, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 150.000,- k.k.
Status
onder bod
Aangeboden sinds
17 juni 2021
Aanvaarding
per direct
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie