beschikbaar

Koestraat 20a

5014ED Tilburg

€ 300.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 21 februari 2024

Omschrijving

Unieke Investeringskans in het Hart van Tilburg - Koestraat 20A en Lovensestraat 5B

Ontdek deze zeldzame kans om een veelbelovend vastgoedperceel in het bruisende Tilburg te verwerven. Gelegen aan de Koestraat 20A en Lovensestraat 5B, biedt dit eigendom een strategische investeringsmogelijkheid voor de visionaire ondernemer.

OMGEVINGSVERGUNNING & BOUWTEKENINGEN GEREED

Een gedegen basis voor succes: deze eigendommen beschikken over een goedgekeurde omgevingsvergunning voor uitgebreide verbouwingen. Met kant-en-klare bouwtekeningen in handen, is de weg geplaveid voor een vlotte en rendabele transformatie.

KAMERVERHUURPOTENTIEEL - 5 KAMERS

Maximaliseer uw rendement door te profiteren van de mogelijkheid om vijf afzonderlijke kamers te creëren voor kamerverhuur. De vergunning en de bijbehorende bouwtekeningen zijn beschikbaar, waardoor u direct kunt beginnen met de uitvoering van uw investeringsplan.

STRATEGISCHE LOCATIE BINNEN TILBURG

Dit perceel bevindt zich op een gewilde locatie binnen Tilburg, met nabijheid van voorzieningen, openbaar vervoer en onderwijsinstellingen. Een ideale plek voor studentenhuisvesting of een rendabele vastgoedinvestering.

TOEKOMSTBESTENDIGE TRANSFORMATIE

Zodra de verbouwing is voltooid en gemeld, worden de bestaande adressen vervangen door het adres Lovensestraat 5B te Tilburg. Een investering met een toekomstbestendige visie.

Grijp deze kans en realiseer uw vastgoeddromen in het dynamische Tilburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deze unieke investeringsmogelijkheid kunt benutten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
€ 300.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
21 februari 2024
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie

Plattegronden