Vereniging voor makelaars en taxateurs

Valeriusstraat 15

3131 TH Vlaardingen € 97.500,- k.k.

Omschrijving

1E OPEN HUIS 17 SEPTEMBER 2019 VAN 19.00 TOT 21.00 UUR
2E OPEN HUIS 21 SEPTEMBER 2019 VAN 10.00 TOT 12.00 UUR

WIL JIJ HIERBIJ AANWEZIG ZIJN? MELD JE AAN VIA DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over deze moderne werkwijze.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 25 SEPTEMBER 2019 20.00 UUR

Indeling
Klaar voor een klusavontuur? Deze benedenwoning heeft een zonnige tuin op het westen en dient volledig gerenoveerd te worden. Vanaf de straat zie je een karakteristieke voorgevel met glas-in-loodramen en een hardhouten voordeur; binnen is deze benedenwoning toe aan een grondige verbouwing. Gelijkvloers wonen met een flinke tuin en heel veel potentie; trommel je klusvrienden en familie op en maak hier jouw droompaleis!

Je woont in een leuke straat met karakteristieke panden, dichtbij een park met speelgelegenheid voor de buurtkinderen en op een paar minuten fietsen van het centrum. De Valeriusstraat vind je aan de noordrand van de Vettenoordse polder vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer en op 10 autominuten van Rotterdam en Hoek van Holland.

Indeling:
Via de hardhouten voordeur kom je in de hal die bestaat uit twee delen. Rechts in de hal zijn de badkamer en een tweetal bergkasten voor bijvoorbeeld de wasmachine en droger. Aan de voorzijde is de slaapkamer en aan de achterzijde zijn de eenvoudige keuken en de ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De paneeldeuren in deze benedenwoning zijn behouden en dankzij de hoge plafonds kun je hier een mooie, lichte benedenwoning realiseren.

De achtertuin dient net als de benedenwoning aangepakt te worden. De diepte en de gunstige zonligging (west) zijn een prima basis om een mooie buitenruimte te realiseren.

Globale maatvoering benedenwoning:
- Slaapkamer circa 3,16 x 3,22 meter
- Woonkamer circa 7,06 x 3,16/3,64 meter
- Keuken circa 3,14 x 1,47 meter
- Badkamer circa 1,63 x 0,92 meter

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1936;
- Geen VvE stukken aanwezig;
- Projectnotaris: De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 97.500,- k.k.
Aangeboden sinds9 dagen geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort appartememtbenedenwoning
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar1936

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte50 m²
Inhoud171 m³

Indeling

Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Aantal woonlagen1
Gelegen op woonlaag1
Voorzieningentv kabel

Energie

Isolatiegedeeltelijk dubbel glas
Verwarminggashaard
Warm watergeiser eigendom

Buitenruimte

Liggingaan rustige weg, in woonwijk
Tuinachtertuin
Afmeting tuin86m² (16m diep en 5m breed)

Foto's

Makelaar

De Gratis Makelaar
Kleiweg 151
3051 GN ROTTERDAM

Telefoon: 085-0471476
E-mail: info@degratismakelaar.nl
Website: www.degratismakelaar.nl