Hét vastgoedaanbod van Nederland
beschikbaar

van der Palmstraat 9

2273SB Voorburg

prijs op aanvraag
Type woning Bovenwoning
Woonoppervlakte 73 m2
Aantal kamers 4
Aangeboden sinds 6 april 2021
Verkoopmakelaar

Agterberg Makelaardij

's-Gravenhage

Neem contact op met de makelaar

Omschrijving

OPEN HUIS

MAANDAG 19 APRIL 2021 VAN 9:00 TOT 10:00 UUR

EN

MAANDAG 3 MEI 2021 VAN 9:00 TOT 10:00 UUR

***

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Op 6 mei 2021 bij inzet en afslag vanaf 09:00 uur,

Via het internetplatform van Veilingnotaris B.V., ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V.

Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de bovenwoning op de eerste en tweede verdieping met toebehoren, plaatselijk bekend Van der Palmstraat 9, 2273 SB Voorburg, kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie E, complexaanduiding 7632, appartementsindex A-4, uitmakende het een/negende (1/9e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit drie panden, elk bestaande uit een benedenwoning met twee afzonderlijke bovenwoningen, erf, tuin, (onder)grond en verder toebehoren, staande en gelegen te Voorburg, plaatselijk bekend Van der Palmstraat 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 en 19, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Voorburg, sectie E, nummers 6591, groot tweehonderdvijfentwintig vierkante meter, 5670, groot tweehonderdnegenenveertig vierkante meter en 5669, groot tweehonderdeenenvijftig vierkante meter (het "Registergoed"), daaronder begrepen de verpande roerende zaken als bedoeld in artikel 3:254 van het Burgerlijk Wetboek.

De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover Verkoper bekend, als volgt:
In gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding is bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ingediend en het verlof tot inroepen huurbeding is toegestaan.
Op verzoek van de executant is voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten, alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen vaneen exploot.
In dit exploot wordt tevens de ontruiming aangezegd.

Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming.
Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum;
Bijdrage VvE per maand: € 285,00;
Mutatiekosten: pro memorie.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is
afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 21 april 2021 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 3 juni 2021.

Info:
Notaris F. Stroucken
Dossierbehandelaar E.C. Ruiter-Overbeeke

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Prijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
6 april 2021
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort
appartement
Soort appartement
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1941
Soort dak
zadeldak
Indeling
Aantal woonlagen
3
Gelegen op woonlaag
1
Badkamervoorzieningen
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
73 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Inhoud
201 m³
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Energie
Isolatie
dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
C.V.-ketel
c.v.-ketel (combiketel) in eigendom
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen

Locatie

Financiering

Droomhuis gevonden?

We gaan berekenen hoe u uw huis het beste kunt financieren. Dit is afhankelijk van uw inkomen, vermogen, en natuurlijk de woning die u wilt kopen.