West Aan Zee 108

West-Terschelling € 75.000,- k.k.

Dit object printen
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 1
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 2
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 3
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 4
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 5
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 6
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 7
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 8
West Aan Zee 108 West-Terschelling - foto 9

Overdracht

Vraagprijs€ 75.000,- k.k.
Aangeboden sinds2 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg

Bouw

Soort bouwn.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte760 m²

Buitenruimte

Liggingaan rustige weg

Foto's (9)

West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings
West Aan Zee 108 te West-Terschellings

West Aan Zee 108, West-Terschelling

VERKOCHT ov ! : een unieke bouwlocatie, gelegen op 760 m2 erfpachtgrond. De genoemde vraagprijs betreft een zogenaamde "bieden vanaf prijs" ! Dit bouwperceel is bestemt voor het bouwen van een recreatiewoning en gesitueerd in de prachtige duinen van Terschelling. Het betreft het recht van erfpacht met betrekking tot een perceel grond dat in eigendom toebehoort aan het rechtspersoonlijkheid bezittend lichaam: Staatsbosbeheer. De verkoopprocedure is als volgt; verkoop van het recht van erfpacht en recht van opstal vindt plaats bij inschrijving ... Lees de volledige omschrijving

VERKOCHT ov ! : een unieke bouwlocatie, gelegen op 760 m2 erfpachtgrond. De genoemde vraagprijs betreft een zogenaamde "bieden vanaf prijs" ! Dit bouwperceel is bestemt voor het bouwen van een recreatiewoning en gesitueerd in de prachtige duinen van Terschelling. Het betreft het recht van erfpacht met betrekking tot een perceel grond dat in eigendom toebehoort aan het rechtspersoonlijkheid bezittend lichaam: Staatsbosbeheer. De verkoopprocedure is als volgt; verkoop van het recht van erfpacht en recht van opstal vindt plaats bij inschrijving. De eigenaar van de grond, Staatsbosbeheer, biedt de mogelijkheid een bod onder voorwaarden in te dienen, maar aanvaardt uitsluitend voorwaarden voor de financiering. Het bod omvat de eenmalige vergoeding voor het verkrijgen van het erfpachtrecht. Dit bod is exclusief 21 % btw. Aanvullende informatie leest u onder bijzonderheden. Indien u verdere aanvullende informatie wenselijk acht, kunt u contact opnemen met Makelaardij Terschelling.

Bijzonderheden
Canon; de aanvangscanon bedraagt € 6.772,50,-- per jaar, duur van het erfpacht contract is 30 jaar, ingangsdatum bij akte passering en eindigt derhalve medio februari 2050.
Daarnaast betaald de koper aan Staatsbosbeheer een eenmalige vergoeding (de koopsom) voor het verkrijgen van het recht van erfpacht. Deze koopsom wordt belast met 21 % btw.
Het erfpachtrecht heeft de volgende basiskenmerken:
- looptijd 30 jaar, met verlengingsmogelijkheid;
- de canon wordt jaarlijks geïndexeerd (middels de CPI alle huishoudens of vergelijkbaar zoals gepubliceerd door het CBS), één en ander is nader omschreven in de overeenkomst met de grondeigenaar in casu Staatsbosbeheer;
- de canon kan eens in de tien jaar worden herzien d.m.v. een taxatie van het perceel. Op basis van de uitkomst van deze hertaxatie vindt een berekening plaats van de nieuwe canon voor de komende 10 jaar.

U dient uw bod schriftelijk, in een gesloten enveloppe, in te dienen bij notaris Mr. W.M. Cupido – Smit, Longway 39, 8881 CM West-Terschelling. Op deze enveloppe dient u te vermelden "Bod WAZ 108 - SBB".
De inschrijving sluit op woensdag 16 januari 2019 en wel om 16.00 uur.
De biedingen worden op donderdag 17 januari 2019 door de notaris, in het bijzijn van dhr. C. de Vries, werkzaam bij Staatsbosbeheer en in het bijzijn van een medewerker van Makelaar Terschelling geopend.
Alle biedingen worden door Staatsbosbeheer beoordeeld op aanvaardbaarheid van de onvoorwaardelijke- en de voorwaardelijke biedingen. Hierbij wordt gekeken naar de risico’s die zijn verbonden aan de gestelde voorwaarden in relatie tot de hoogte van de bieding. Staatsbosbeheer beslist over het al dan niet aanvaarden van de biedingen en over de gunning aan degene met de meest aanvaardbare bieding. Staatsbosbeheer behoudt zich het recht voor de openbare inschrijving te beëindigen zonder gunning. Akte passering dient plaats te vinden binnen 1 maand na afloop termijn inschrijving en gunning.

Bijkomende kosten;
De koopsom wordt belast met 21% btw.
Tevens wordt er 21% btw geheven over de gekapitaliseerde erfpachtcanon, te weten 21% over ca. € 93.500,00 (gekapitaliseerde canon) zijnde ca. € 19.650,00Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Makelaardij Van Keulen Terschelling B.V.

Oosterburen 60
8891 GD MIDSLAND
W: www.makelaardijterschelling.nl
T: 0562-448433
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar