beschikbaar

Barwoutswaarder 168

3449HS Woerden

€ 750.000,- k.k.
Type
Oppervlakte 0 m2
Aangeboden sinds 8 oktober 2022

Omschrijving

Op een ruime kavel grond van 1175 m² staat deze multifunctionele stenen berging / opslagruimte met kelderruimte. Op de begane grond is er een bergingsruimte van 85 m² en de onder kelderde bergingsruimte is ruim 180 m². Deze kelder is geheel gebouwd van betonnen vloeren en wanden, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Toegang naar de kelder kan via de hellingbaan of de interne trap. Verder is er op de eerste verdieping, met eigen opgang vanaf de begane grond, een ruime zolderverdieping. Deze zolderverdieping is uitermate geschikt voor kantoorruimte.
Indeling
Via een afgesloten toegangshek naar de ruime kavel met de bergingsruimte. Aan de voorzijde is het terrein voorzien van bestrating en er zijn stelconplaten neergelegd. De bergingsruimte is toegankelijk via een elektrische, bedienbare roldeur. Deze ruimte is voorzien van een gladde betonnen vloer en toiletruimte. Via een ijzeren trap is er rechtstreeks toegang naar de kelderruimte van 180 m². Ook deze kelderruimte is voorzien van een gladde betonnen vloer, verlichting, technische ruimte en een elektrische roldeur die toegang geeft naar de hellingbaan. Het is mogelijk om met een hoge auto de kelder in te rijden.


Eerste verdieping
Op de begane grond naast de roldeur is de entree en de hal. Via de trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping, met een houten vloer, is uitermate geschikt voor kantoorruimte.


Bijzonderheden
- Hellingbaan van ruim drie meter breed naar de kelder en voorzien van een HWA afvoer pompinstallatie
- Kelderverdieping voorzien van vloerverwarming
- Krachtstroom aansluiting
- Combi ketel 2009
- Airconditioned /verwarmingsunit op de zolder verdieping van 2020
- Roldeur naar de bergingsruimte op de begane grond
- Roldeur naar de bergingsruimte van de kelder.
- Veel daglicht toetreding op de begane grond.
- Water- en elektrameter 3 x 24 Ampère aansluiting.
- Kelderhoogte vrije doorgang 2.250 mm
- Begane grond vrije doorgang 2.750 mm

De tekeningen die zijn toegevoegd geven een idee van de huidige situatie. Kelder, begane grond en verdieping "nieuw" geven een idee aan van wat met deze bergingsruimte gedaan kan worden, echter moet dan wel de juiste vergunningen zijn afgegeven.

WOERDEN:
De gemeente Woerden bestaat uit ca 53.000 inwoners met een uitgebreid voorzieningenpakket van onder meer vele basisscholen, voortgezet onderwijs van lagere technisch onderwijs tot aan Gymnasium, sportverenigingen en vele winkels in het centrum maar ook in het winkelcentrum in de directe omgeving.
Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 8 minuten op de A12, in circa 20 minuten op de A2 en binnen 50 minuten naar de luchthaven (Schiphol).
Woerden, centraal gelegen in het Groene Hart, heeft een bruisend centrum met volop parkeergelegenheid. Er is een station en het centrum met al haar monumentale panden, modieuze kledingwinkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers en bruine cafés. Aangrenzend het nieuwe en gezellige stadsplein met zonnige terrassen en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak. Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

Mocht u na lezen interesse hebben om meer informatie te ontvangen over deze woning of wilt de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Koopovereenkomst:
De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening van verkoper en koper: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig, eer is nog geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige transactie als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens nog niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Groenendael Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
8 oktober 2022
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort bouw
bestaande bouw

Locatie