Platteweg 1

Zuidzande € 995.000,- k.k.

Woonoppervlakte1 m²
Dit object printen
Platteweg 1 Zuidzande - foto 1
Platteweg 1 Zuidzande - foto 2
Platteweg 1 Zuidzande - foto 3
Platteweg 1 Zuidzande - foto 4
Platteweg 1 Zuidzande - foto 5
Platteweg 1 Zuidzande - foto 6
Platteweg 1 Zuidzande - foto 7
Platteweg 1 Zuidzande - foto 8
Platteweg 1 Zuidzande - foto 9
Platteweg 1 Zuidzande - foto 10
Platteweg 1 Zuidzande - foto 11
Platteweg 1 Zuidzande - foto 12

Overdracht

Vraagprijs€ 995.000,- k.k.
Aangeboden sinds2 maanden geleden
Statusbeschikbaar
Aanvaardingper direct

Bouw

Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte1 m²
Opp. overige inpandige ruimte1 m²
Externe bergruimte1 m²
Perceeloppervlakte18601 m²
Inhoud2 m³

Buitenruimte

Liggingvrij uitzicht, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, aan bosrand

Foto's (12)

Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes
Platteweg 1 te Zuidzandes

Platteweg 1, Zuidzande

Uw eigen eiland in de polder van West Zeeuws-Vlaanderen… wie wil dat nou niet?Altijd al gedroomd van uw eigen luxueuze villa bouwen bij de kust en alle hotspots ‘’Sluis, Knokke, Cadzand” van de regio binnen ca. 10 minuten te kunnen bereiken? De Potjespolder aan de Platteweg biedt u deze mogelijkheid!Het West Zeeuws-Vlaamse landschap met zijn rijke geschiedenis had bijna niet bij Nederland gehoord als het lag aan koning Leopold II van België. In 1854 had hij snode plannen om dit deel van Zeeland te veroveren. Spionnen werden in ... Lees de volledige omschrijving

Uw eigen eiland in de polder van West Zeeuws-Vlaanderen… wie wil dat nou niet?

Altijd al gedroomd van uw eigen luxueuze villa bouwen bij de kust en alle hotspots ‘’Sluis, Knokke, Cadzand” van de regio binnen ca. 10 minuten te kunnen bereiken? De Potjespolder aan de Platteweg biedt u deze mogelijkheid!

Het West Zeeuws-Vlaamse landschap met zijn rijke geschiedenis had bijna niet bij Nederland gehoord als het lag aan koning Leopold II van België. In 1854 had hij snode plannen om dit deel van Zeeland te veroveren. Spionnen werden ingezet om te kijken hoe sterk ons leger was. Het gerucht gaat dat de koning zo was geschrokken van ons leger dat hij uiteindelijk geen poging heeft gedaan. Toch komen onze Zuiderburen nog steeds graag naar Zeeuws-Vlaanderen.

Komt u het ook ontdekken?

Het moderne West Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad, de vernieuwde strandpaviljoens, het duingebied en de brede en mooiste zandstranden. Op de duinen kan men heerlijk wandelen en genieten van het zeezicht. Daarnaast zijn er veel restaurants van een hoogwaardig culinair niveau, waaronder Pure-C, AIRrepublic, Spetters en de Kromme Watergang. Het natuurgebied “Het Zwin” verbindt het Zeeuwse Cadzand-Bad en het Belgische Knokke met elkaar.

Deze eerder genoemde State of the Art Jachthaven heeft een capaciteit van 125 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen. Tevens zit hier het restaurant AIRrepublic van topchef Sergio Herman gesitueerd.

De bouwkavel aan de Platteweg van ruim 18.600 m² is gelegen op de grens van Terhofstede en Zuidzande.
's Ochtends ziet u de zon opkomen, welke de gehele dag over het landschap op de zuidgevel staat en 's avonds ondergaat in het Westen. Stelt u zich eens voor: terwijl de zon uw eigen woning in een gouden gloed zet, met de geluiden van de natuur op de achtergrond, geniet u met een goed glas wijn van het uitzicht en het uitstekend comfort van uw villa.

In de vergunning is voorzien het bouwen van een exclusief landgoed met een groot landhuis met een uitzonderlijk volume van ca. 1.000 m³. Met daarenboven de mogelijkheid tot het realiseren van een schuur tot 350 m². ‘’Wij informeren u graag over de beschikbare mogelijkheden’’.

Is uw interesse gewekt en wenst u van deze unieke kans gebruik te maken neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.

info@zwinregio.com
Tel: 0117-420688Toon minder

Locatie

Financiering

Verkoopmakelaar

Zwin Regio Makelaardij logo

Zwin Regio Makelaardij

Beestenmarkt 4a
4524 EA SLUIS
W: www.zwinregio.com
T: 0117-420688
E: Toon e-mailadres

Neem contact op met de makelaar