Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.

AALSMEER

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.

Huisman | Hoogendoorn Makelaars is een jong kantoor met een eigen visie op de makelaardij maar waarbij u als klant altijd centraal staat. Sinds 1 januari 2017 hebben we twee vestigingen: In Aalsmeer aan de Van Cleeffkade en in Uithoorn aan het Marktplein.

 

Persoonlijk & Betrokken

Wij zijn een makelaarskantoor met een actief en betrokken team van goed opgeleide assistent-, kandidaat- en register-makelaars/taxateurs. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een professionele begeleiding en op een flexibel team dat er alles aan doet om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact.

Wij geloven in een no-nonsense aanpak waarmee we met beide benen op de grond blijven staan. Door onze frisse kijk op zaken en een proactieve aanpak laten wij zien dat het verkopen méér is dan uw woning op Funda plaatsen!

 

Open & Transparant

We zeggen graag waar het op staat, dus geen gladde praatjes, maar gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 

Van alle markten thuis!

Naast de aan- en verkoop van woningen bent u bij ons ook aan het goede adres voor een veilige verhuur van uw woning en voor de aan- en verkoop van bedrijfsonroerend goed.  Ook voor de aan- of verkoop op de vastgoed-veiling kunt u bij ons terecht.

 

Gediplomeerd & Gecertificeerd

Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd (RMT) bij het SCVM en NRVT en ingeschreven in het makelaarsregister van VBO Makelaar. Verder voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI voor het uitbrengen van gevalideerde taxatierapporten.

Door middel van verplichte permanente educatie zijn wij op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en veranderingen in de woning- en bedrijfsmakelaardij.

 

VBO Makelaar & FUNDA

Uiteraard voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn wij lid van VBO Makelaar, één van de grootste branche-organisaties voor makelaars in Nederland. Wij garanderen professionaliteit en kwaliteit en zorgen voor een prominente plaatsing op Funda.

 

Juridische expertise

Mr. Arjan Hoogendoorn is naast gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur ook meester in de rechten. Dus ook op juridisch gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Juist in deze tijd, waarbij bij het (ver)kopen van een woning of bedrijfspand steeds meer bouwkundige en juridische aspecten om de hoek komen kijken, een groot voordeel!

 

Uitstekend onderhandelaar

Emmelien Huisman is naast gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur ook actief in de begeleiding bij aankoop op onroerend goed veilingen. Zij beschikt over een aangeboren gevoel voor de markt en weet vastgoed op de juiste waarde te schatten. Daarnaast heeft Emmelien zich ontwikkeld tot een uitstekend onderhandelaar die voor haar cliënten altijd het meest gunstige resultaat weet te behalen.

 


Graag tot ziens!

 

Contactgegevens

Van Cleeffkade 13-14
1431 BA AALSMEER
Tel: 0297-591122
info@h2makelaars.nl
www.h2makelaars.nl
Bekijk onze tweetsBekijk onze Facebook pagina

Openingstijden

Maandag9.00 - 17.30 uur
Dinsdag9.00 - 17.30 uur
Woensdag9.00 - 17.30 uur
Donderdag9.00 - 17.30 uur
Vrijdag9.00 - 17.30 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Onze specialisten


Arjan Hoogendoorn

Arjan Hoogendoorn

info@h2makelaars.nl

Diensten
Verkoop wonen, Aankoop wonen, Verhuur wonen, Aanhuur wonen, Taxeren wonen, Aankoop/Verkoop bedrijfsmatig, Taxeren bedrijfsmatig

Onze medewerkers

Emmelien Huisman

Emmelien Huisman

Functie: Directeur

Karen Brussee

Karen Brussee

Functie: Buitendienst medewerker

Jurinda Visser

Jurinda Visser

Functie: Binnendienst medewerker

Joan Schouten

Joan Schouten

Functie: Binnendienst medewerker

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Wij zijn u graag van dienst.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.