Pinedo Makelaardij

Alkmaar

Pinedo Makelaardij
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur
Specialisme
Aankoop, Beheer, Erfpacht, Huur of pacht, Verkoop, Woningmarktconsulent, Monument, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Omschrijving

Pinedo Makelaardij: uw betrouwbare partner op het gebied van aankoop, huur, verhuur en beheer

Als u een nieuw huis wilt kopen óf een woning wilt verkopen, huren of verhuren, dan is dat vaak de start van een nieuw begin. U gaat bijvoorbeeld emigreren, start met een nieuwe baan, gaat samenwonen of er is een kindje op komst. Het kopen, verkopen of verhuren van een woning is daarom een spannende aangelegenheid waar u wel wat professionele hulp bij kunt gebruiken. Pinedo Makelaardij is sinds de oprichting door Joshua Pinedo in 2006 via mond-tot-mondreclame uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de huur- en koopmarkt van Alkmaar en omgeving.

U wilt een woning huren?

Op zoek naar een huurwoning? Kijk dan tussen ons actuele aanbod van huurwoningen op onze website pinedomakelaardij.nl.

U wilt een woning verhuren?

Uw huis verhuren is een vak apart. Denk bijvoorbeeld aan de strikte wet- en regelgeving die huurders in Nederland beschermt. Maar er is meer waar u aan moet denken, zoals veranderingen in uw verzekeringen en belastingen. Naast het geven van advies over wet- en regelgeving rondom verhuren nemen we ook het beheer tijdens de gehele verhuurperiode graag uit handen. Zo houden we contact met de huurder(s) en incasseren we maandelijks de huur. Ook zorgen we voor de klachtenafhandeling en inlossing van betalingsachterstanden. Pinedo Makelaardij is doorlopend op zoek naar huurwoningen voor diverse geselecteerde kandidaten, van particulieren en starters, tot expats en bedrijven.

 

Meer informatie over het verhuren van uw woning via Pinedo Makelaardij.

U wilt een woning kopen?

De aankoop van een woning is een grote stap. Het is daarom raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen. Als aankoopmakelaar behoedt Pinedo Makelaardij u voor valkuilen en wordt u volledig begeleid bij het aankoopproces. Wanneer u een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland dan betaalt u ons een vast bedrag van € 950,- + 10% (excl. 21% btw) van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk lagere aankoopprijs. Het is daarmee een gezamenlijk belang dat het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs zo groot mogelijk is. U bespaart daarmee altijd geld en u profiteert van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van uw woning!

Meer informatie over het kopen van een woning via Pinedo Makelaardij.

Vastgoedmanagement en beheer

Het beheer van uw woning(en) kunt u bij Pinedo Makelaardij helemaal uit handen geven. Het in beheer geven van uw woning(en) wordt ook wel ‘vastgoedmanagement’ of ‘vastgoedbeheer’ genoemd. Pinedo Makelaardij verzorgt het vastgoedmanagement en beheer in Alkmaar en overige plaatsen in Noord-Holland voor particulieren, beleggers, woningbouwverenigingen en stichtingen. Echter, ook buiten Noord-Holland kan Pinedo Makelaardij u goed van dienst zijn op dit gebied.

U wilt het beheer van uw woning of bedrijfspand uitbesteden. Realiseer u van te voren goed dat u na de verhuur van uw woning of bedrijfspand, niet helemaal achterover kunt gaan leunen. Het begint pas echt op het moment dat de verhuur in is gegaan. U bent dan het eerste aanspreekpunt voor uw huurder, u zult mogelijk klachten van uw huurder moeten oplossen, gebreken moeten verhelpen of er kunnen mogelijk huurachterstanden ontstaan. Bij eventuele conflicten geniet uw huurder bovendien van vergaande wettelijke bescherming. Kortom, de verhuur van uw woning kan een flinke last worden. Zeker als u niet volledig op de hoogte bent van de wetgeving of als u in het buitenland verblijft. Pinedo Makelaardij neemt u die lasten graag uit handen door het beheer van uw woning of bedrijfspand van u over te nemen. Wij vormen de formele scheiding tussen verhuurder en huurder. Bovendien verzorgen wij o.a. de maandelijkse facturatie, de jaarlijkse huurverhoging, doen inspecties, bewaken de contracttermijnen en sturen bij gebreken technische dienst langs (onze eigen monteur of indien gewenst uw eigen monteur). Verhuren wordt pas echt zorgeloos als u kiest voor het beheerpakket van Pinedo Makelaardij.

Uw beheerzaken online inzichtelijk in het 'verhuurdersportaal'

In ons verhuurdersportaal zijn al uw verhuur- en beheerzaken inzichtelijk. In dit online portaal heeft u o.a. inzage in het contract, inspecties van uw pand en de communicatie tussen uw huurder en Pinedo Makelaardij. Onze rapportages geven u bovendien extra inzicht in de financiële situatie van uw vastgoedportefeuille. Ook uw huurder krijgt een eigen omgeving in het online portaal. Naast hun huurgegevens vinden zij hier o.a. de mogelijkheid om onderhoudsmeldingen in te dienen. Ons team verwerkt deze dagelijks, terwijl de huurder én u de status via het portaal kunnen volgen.

 

Openingstijden

Maandag
09.00-17.00
Dinsdag
09.00-17.00
Woensdag
09.00-17.00
Donderdag
09.00-17.00
Vrijdag
09.00-16.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Locatie

Onze specialisten

Joshua Pinedo

Joshua Pinedo

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur
Gecertificeerd
VBO, SCVM
Specialisme
Aankoop, Beheer, Erfpacht, Huur of pacht, Verkoop, Woningmarktconsulent, Monument, Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pinedo Makelaardij
Contactgegevens:

Pinedo Makelaardij

Oudegracht 249
1811CG Alkmaar
Neem contact op