Hét vastgoedaanbod van Nederland
Real Assist

Real Assist

Almelo

Diensten
Taxateur
Specialisme
Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Omschrijving

Het (ver)kopen van een huis moet een feest zijn!

Naast geboorte, trouwen en overlijden is het (ver)kopen van een huis één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Graag wil ik er voor zorgen dat dit een feestelijke gebeurtenis wordt en geen traumatische.
Een makelaar is een dienstverlener die naar mijn mening zorgplicht heeft voor zowel koper als verkoper. Ik neem graag die zorgen uit handen.

Bij al mijn diensten en tevens ook bij mijn aanbod staan meteen de prijzen vermeld. Ik ben namelijk van mening dat u de prijs van een pak melk ook niet pas de bij de kassa te horen krijgt. RealAssist staat daarom, ook op het gebied van tarieven, voor Duidelijk Persoonlijk Betrokken, openheid en transparantie.

Eigen kijk op makelaardij

Lars heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en houdt van duidelijk communicatie. De spreekwoorden ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’ en ‘eerlijkheid duurt het langst’ zijn hem op het lijf geschreven. Lars houdt het oog op betaalbare en transparante prijzen, die altijd inclusief btw genoemd worden. Bij RealAssist weet je zo vooraf precies wat je moet betalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Openingstijden

Maandag
08:30-21:30
Dinsdag
08:30-21:30
Woensdag
08:30-21:30
Donderdag
08:30-21:30
Vrijdag
09:30-21:30
Zaterdag
08:30-21:30

Locatie

Onze specialisten

Lars Achterbergh

Lars Achterbergh

Gecertificeerd
SCVM, DNV
Specialisme
Nieuwbouw, Recreatiewoningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Real Assist
Contactgegevens:

Real Assist

De Kolibrie 18
7609GP Almelo
Neem contact op