VHM Makelaars

Almere

Omschrijving

VHM Makelaars Almere is een succesvol makelaarskantoor met het werkgebied in Almere, Lelystad en omstreken.

Ons succes is vooral te danken aan het persoonlijke karakter van onze dienstverlening, ons enthousiasme, deskundigheid, de gratis zoekopdracht, de scherpe courtage en het feit dat wij werken op basis van No Cure No Pay. 

De afgelopen jaren heeft ons onderscheidende (franchise) concept zich  ruimschoots bewezen en wij verkopen doorgaans binnen enkele dagen/weken.

Wij zijn u graag van dienst bij zowel de verkoop als ook de aankoop van uw woning. Ook verzorgen wij gevalideerde NWWI taxaties.

Tijdens de verkoop van uw woning zorgen wij voor aandacht, actie en persoonlijke begeleiding. Wij regelen alles; van het eerste gesprek tot de overdracht bij de notaris.

Voor de aankoop van uw droomhuis geven wij u uitgebreid advies, nemen u het papierwerk uit handen en gaan we voor de beste prijs. We halen de bodem eruit en verdienen onszelf meer dan dubbel terug!

Wij zijn klantgericht en betrokken. In dit kader werken wij ook buiten de normale kantooruren; op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Bezichtigingen en afspraken in de avonduren en/of de weekenden zijn dan ook geen probleem.

Met het concept van VHM makelaars kunnen wij een full service pakket tegen zeer scherpe tarieven aanbieden; u wordt door ons volledig begeleid en ondersteund.

Ons woningaanbod vindt u uiteraard op alle bekende landelijke woonsites waaronder Funda, Jaap, VBO, Zoekallehuizen en Huizenzoeker. Om onze dienstverlening te optimaliseren werken we ook samen met diverse regionale partners.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

VHM Makelaars Almere

Marga Paulich | gecertificeerd makelaar taxateur o.z.

Locatie

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

VHM Makelaars
Contactgegevens:

VHM Makelaars

Lijzijde 30
1316VH Almere
Neem contact op