Flevo Makelaars

Almere

Flevo Makelaars
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Beheer, Huur of pacht, Projectontwikkeling, Verkoop, Buitenlands aanbod, Recreatiewoningen, Wonen aan water / woonboot, Erfpacht, Seniorenhuisvesting, Woningcorporaties, Exclusief O.G., Nieuwbouw

Omschrijving

 

Flevo Makelaars is dé makelaar die actief, persoonlijk en betrokken is. 
Uw woning kan verkopen, aankopen, verhuren, financieren en verzekeren!

Flevo Makelaars heeft u meer te bieden.

lokaal actief in Almere verzorgde online woningpresentatie door professionals woningpresentatie in o.a. digitale etalages met professionele styling en fotografie; financierings- en verzekeringsmogelijkheden veel contacten in de beleggerswereld 24-7 bereikbaar actieve online marketing via website en social media

Flevo Makelaars is sinds de start van het kantoor bezig om het makelaarsvak anders en beter te doen. Meer actie, meer beweging en meer resultaat tegen een scherp tarief. Onze verkoopinspanning is hoog: in samenspraak met u bepalen wij een goede (vraag)prijs en strategie. Wij presenteren de woning door middel van een uitgebreid stylingsadvies en een topfotograaf. Flevo Makelaars biedt uw woning actief aan op onze eigen website, op Funda en presenteren uw woning op diverse social media. Wij bieden bezichtigingsmogelijkheden in de avonden en weekeinden en organiseren open huizen dagen zonder extra kosten.

Flevo Makelaars denkt in oplossingen.

In alle opzichten houden wij goed contact met u als klant. Wij gaan met u in overleg als wij tegen iets aanlopen en geven u altijd een terugkoppeling, mocht dat noodzakelijk zijn.

Wat uw situatie ook is; Flevo Makelaars denkt in oplossingen die verder gaan dan dat u van een makelaar zou mogen verwachten. En zo hoort het, vinden wij!

Wij gaan graag met U in gesprek om een passende aanbieding met betrekking tot de verkoopcourtage voor u te maken. Maar in alles profiteert u van onze full-service dienstverlening. Wilt u deeldiensten afnemen? Ook dat kan; neem vrijblijvend contact met ons op. 

Flevo Makelaars neemt graag voor u het hele verkoopproces van uw woning uit handen, alles wordt dan voor u geregeld.

 Maar wij bieden u veel meer services; 

aankoopbegeleiding/huurbegeleiding; het veilig verhuren van uw woning, bijvoorbeeld uw leegstaande koopwoning of beleggingspand(en); beheer van uw woning of bedrijfspand middels technisch en/of financieel beheer; hypotheken, financieringen en verzekeringen; energielabel woningen; taxaties van woningen; advies in energiebesparende mogelijkheden; support voor expats en bij relocation; advies bij complexe vastgoedcases incassoservice. 

Wilt u meer informatie over een onderwerp? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Team Flevo Makelaars
Westeinde 2a
1334 BK Almere
036 - 202 4 202
06 - 1469 1469
Info@flevomakelaars.nl

Openingstijden

Maandag
0830 uur - 17.30 uur
Dinsdag
08.30 uur - 17.30 uur
Woensdag
08.30 uur - 17.30 uur
Donderdag
08.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag
08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Locatie

Onze specialisten

Hans van Dijk
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM
Specialisme
Aankoop, Beheer, Huur of pacht, Projectontwikkeling, Verkoop, Buitenlands aanbod, Recreatiewoningen, Wonen aan water / woonboot
Liesbeth van Bakel

Liesbeth van Bakel

Diensten
Taxateur
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen
Kelly Torenbeek

Kelly Torenbeek

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Specialisme
Aankoop, Beheer, Erfpacht, Huur of pacht, Seniorenhuisvesting, Verkoop, Woningcorporaties, Buitenlands aanbod, Exclusief O.G., Nieuwbouw, Recreatiewoningen, Wonen aan water / woonboot

Onze medewerkers

Sadir Al Mobarak

Sadir Al Mobarak

Functie: Buitendienst medewerker

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Flevo Makelaars
Contactgegevens:

Flevo Makelaars

Westeinde 2A
1334BK Almere
Neem contact op