Paykar Makelaardij

Amstelveen

Paykar Makelaardij
Vakgebieden
Wonen, Bedrijfsmatig, Verhuurbemiddelaar
Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur

Omschrijving

Wij zijn een makelaarskantoor gericht op het beste resultaat zonder de hoge mate van service uit het oog te verliezen waar wij voor staan!

Als het gaat om VERKOOP, nemen wij het gehele traject uit handen, zetten wij de modernste technieken in om de woning op zijn mooist te presenteren, naast Funda.nl maken wij gebruik van diverse sociale media voor een zo groot mogelijk bereik, nemen tijd voor bezichtigingen en vragen, kunt u rekenen op uitstekende bereikbaarheid, bezichtigingen ook buiten werktijden, zakelijke strakke onderhandelingen, etc. Kortom wij zijn bij elke stap aanwezig! Ook na de (sleutel)overdracht kunt u op ons rekenen!

Als het gaat om AANKOOP, wij luisteren naar uw wensen, dagelijks het nieuwe aanbod (van alle partijen) beschikbaar, wij zijn bij elke bezichtiging aanwezig (zonder limiet), strakke onderhandelingen, niet alleen het belang van wonen maar ook het belang van investeren verliezen wij niet uit het oog, door jarenlange ervaring en zeer goede bekendheid met de regio zeer degelijk advies, zorgvuldig nalopen van de bekende en ontbrekende documenten en akten, advisering op juridisch, bouwkundige en financiële kwesties, zakelijke strakke onderhandelingen.

En dat alles met een glimlach en een goed luisterend oor!

Afspraken ook 's avonds en op zaterdag mogelijk.

Openingstijden

Maandag
9.00 - 17.00
Dinsdag
9.00 - 17.00
Woensdag
9.00 - 17.00
Donderdag
9.00 - 17.00
Vrijdag
9.00 - 17.00
Zaterdag
op afspraak
Zondag
gesloten

Locatie

Onze specialisten

Paykar Pala

Paykar Pala

Diensten
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Aanhuur, Taxateur
Gecertificeerd
SCVM
Extra diensten
NRVT register taxateur voor woningen

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Paykar Makelaardij
Contactgegevens:

Paykar Makelaardij

Stroombaan 10
1181VX Amstelveen
Neem contact op