Hét vastgoedaanbod van Nederland
Gerrit Jan Heemskerk makelaardij o.g.

Gerrit Jan Heemskerk makelaardij o.g.

Amstelveen

Vakgebieden
Wonen
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxateur

Omschrijving

Wij werken reeds meer dan tien jaar als makelaar voornamelijk in de regio Amstelveen en Amsterdam. Voor particulieren, starters, gezinnen, expats hebben wij honderden woningen en appartementen verkocht of aangekocht dan wel verhuurd of aangehuurd.   

        
Maar ook voor een slager, een kledingzaak, een huisarts, een woningbouwvereniging, een beursgenoteerde belegger, hebben wij honderden winkels, bedrijfsruimten en kantoorruimten verkocht of aangekocht, dan wel verhuurd of aangehuurd.


Verder hebben wij ons hele leven gewoond in Amstelveen of in Amsterdam, kennen wij elke buurt en hebben wij een groot netwerk. Een netwerk met veel kandidaat kopers, of kandidaat huurders, en makelaars, in de regio Amstelveen en Amsterdam, maar ook daar buiten, tot en met het buitenland.


Bij verkoop van uw woning bereiken wij digitaal een groot publiek, omdat wij zowel op VBO.nl, als op Funda en huislijn.nl staan.


Bij aankoop van uw woning bent u verzekerd van een systeem wat automatisch zoekt op zowel de VBO website als op Funda en huislijn.nl, en doorgaans een dag eerder de nieuwe woningen aanlevert.


Bij verkoop en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed bereiken wij digitaal ook een groot zakelijk publiek omdat wij zowel op Funda in business als Realnext staan. Daarnaast hebben wij een goed netwerk bestaande uit lokale ondernemers, winkelketens, het groot-, midden- en kleinbedrijf, maar ook zorgpartijen, woningbouwverenigingen, en gemeenten.


Voor de aanhuur en aankoop kunnen wij marktconform voor uw op zoek gaan, optreden, onderhandelen, de contractvorming op ons nemen. Maar ook lopende huurovereenkomsten bespreekbaar maken met verhuurder en of openbreken.


Op verzoek geven wij advies over verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, beheer, samenstelling portefeuille, een markt waarde berekening, een onteigening, een grondwaardeberekening, een second opinion, asset management, portfoliomanagement, mediation, etc.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor, deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid en wij zorgen voor resultaat.

Graag vernemen wij van u, of komt u langs voor een kop koffie?

Met vriendelijke groet,

Drs. Gerrit Jan Heemskerk makelaar-taxateur
 

t   :  020 8222996

m :  06 50270362

e  :  info@gerritjanheemskerk.nl

Keizer Karelplein 13 A

1185 HL  Amstelveen

Locatie

Onze specialisten

Gerrit-Jan Heemskerk

Gerrit-Jan Heemskerk

Gecertificeerd
SCVM

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gerrit Jan Heemskerk makelaardij o.g.
Contactgegevens:

Gerrit Jan Heemskerk makelaardij o.g.

Hooplaan 191A
1185GC Amstelveen
Neem contact op