Van Westerloo Makelaardij

Amsterdam

Van Westerloo  Makelaardij
Specialisme
Aankoop, Verkoop, WOZ, Exclusief O.G., Nieuwbouw

Omschrijving

HET KANTOOR

Door nieuwe regelgeving en allerlei ontwikkelingen in de markt is er een grote verscheidenheid aan soorten makelaars ontstaan.

Oliver van Westerloo is een makelaar die gelooft dat er en grote groep opdrachtgevers is die past bij de manier waarop hij wil werken. Die manier is er een van een zeer persoonlijke benadering, heldere communicatie en (bijna) 24 uur per etmaal klaarstaan voor zijn opdrachtgevers. Dit kan hij bieden omdat hij nooit meer opdrachten aanneemt dan een persoonlijke benadering van de klant vereist. Hij gelooft in de kracht van realistisch advies op maat met het inzicht dat geen enkele opdrachtgever dezelfde is. Hij vertrouwt op gezond verstand, kennis vergaren, dat uitdragen, vooral haalbare beloftes doen en deze nakomen. Dat is de sleutel tot het beste resultaat voor zijn opdrachtgevers. De vele klanten die hij met succes heeft begeleid bij het aan- of verkoopproces zijn daar getuigen van.

DE MAKELAAR

Oliver van Westerloo werkt inmiddels 8 jaar in de vastgoedwereld. Hij was onder andere verkoopmakelaar van succesrijke nieuwbouw ontwikkelingsprojecten in Amsterdam en Hoofddorp. Ook deed hij veel ervaring op als zelfstandig agent/makelaar voor een landelijk makelaarskantoor. Inmiddels heeft hij een onafhankelijke makelaardij die zijn eigen naam draagt.

Van Westerloo Makelaardij is aangesloten bij de Makelaarsvereniging VBO, die hoge eisen stelt aan de deskundigheid van de aangesloten makelaars, en toegang geeft tot alle middelen die nodig zijn om een aan- of verkoop naar behoren met succes af te ronden.

Neem contact met hem op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Openingstijden

Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
09:00-22:00
Zondag
09:00-22:00

Locatie

Onze specialisten

Oliver van Westerloo

Oliver van Westerloo

Specialisme
Aankoop, Verkoop, WOZ, Exclusief O.G., Nieuwbouw

Neem contact op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Wij zijn je graag van dienst. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Van Westerloo  Makelaardij
Contactgegevens:

Van Westerloo Makelaardij

Nieuwpoortstraat 94C10
1055RZ Amsterdam
Neem contact op